Следвайте ни

Мария Илиева прецака с Криско всички в "Капките"

На полуфинала на шоуто Мария Илиева с помощта на продуцентите изигра останалите участници по брутален начин, пише шоу блиц. "Бутонът на късмета" уж определи на Мария да имитира дует "Каризма", но журито не бе особено благосклонно към нея. От продукцията обаче пропуснаха да споменат важна подробност с този образ, което е извън регламента на шоуто. 

 От последния лайф - Мария Илиева в образа на дует "Каризма" 

Мария Илиева вече е била в тази роля на сцената на "Като две капки вода". През 2015 г. същата задача има Криско, който по това време е един от участниците в третия сезон на шоуто. За подкрепа на сцената с него излиза Мария.

Тогава тя влиза в образа на Миро, а Криско - на Галка. В понеделник видяхме Мария отново в образа на Миро, а зрителите получиха дежа вю от третия сезон. За първи път се случва някои от участниците да имитира един и същ образ повече от веднъж. 

 Мария и Криско имитират Миро и Галка 

Това достигнало и до ушите на останалите участници, които негодуват и с право. "Как пък избра точно на полуфинала познат образ, който вече е учила и правила на тази сцена", съскат зад кулисите на шоуто останалите участници. 

Недоволна от крайното класиране е Петя Буюклиева, която има завидно самочувствие за себе си и била убедена, че ще бъде сред четиримата финалисти. Подобно разочарование има и при останалите трима извън финалното класиране - Дичо, Папи Ханс и Деси Добрева.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?