46

Мария Гроздева на нокти: Синът ѝ се забърка в любовен триъгълник в "Игри на волята"

Любовните закачки, които се случват в този сезон на "Игри на волята" притесниха Мария Гроздева повече и от сценична треска преди да стреля по време на състезание

Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката си за снаха. Тя е доволна от представянето на сина си Валери в "Игри на волята", но не и от набезите на Мирела, която откровено му е хвърлила око. 

Зрителите на шоуто забелязват любовните искри между Валери и Мирела, а в последния епизод те открито заявиха пристрастията си един към друг. Но Мирела е на кръстопът - да поеме ли към нещо ново или да се върне при бившия, който също е сред участниците в "Игри на волята". 

За никого не е тайна, че Мирела и Лефтеров са бивши гаджета. През Валери тя направи скандално интимно признание, че с бившия се е чувствала като в затвор. Той дотолкова я ревнувал, че не й позволявал да ходи никъде. И в крайна сметка той пожелал да се разделят. Два месеца преди да се впуснат в предизвикателството "Игри на волята" той я помолил да се съберат. 

Тримата участват в шоуто и по стечение на обстоятелствата са в едно племе. Мирела не крие симпатиите си към Валери, наричайки го "съвършен". Определено и той не е безразличен към нея, но за момента не предприема нищо, тъй като това би довело до раздор в племето. 

"Искам да помисля дали въобще трябва да се случи нещо, защото може да е проблем за друг човек. Прекалено е перфектен", разчувства се Мирела пред камерата на шоуто и открито заяви, че е хлътнала по Валери, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Зрителка

Зрителка

30.09.2022 | 12:40

Валери е най-достойни участник в "Игри на волята" с неговата почтеност, мъжество и кавалерство, сдържан и интелигентен в поведението си, без стратегии как да се задържи по-дълго в играта се впуска в индивидуални битки за разлика от другите мъже в племето които се скатават за да не се прецака. Изключително приятно ме изненада и очарова това достойно момче, заслужава да спечели. Дано не се забърка с танцьорката, заслужава по-висока топка.

Отговори
1 0
О. Бендер

О. Бендер

29.09.2022 | 22:21

Някоя ниЗка и нИкадърна душица пак е сътворила пасквилче. Подписвайте ги тези, шедьовеи, Исполини на Перото!

Отговори
0 0
Renieta

Renieta

27.09.2022 | 19:29

Споко, Мария! Чак пък "кандидат-снаха".

Отговори
7 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?