46
Следвайте ни

Мария Цънцарова между чука и наковалнята в bTV, какво се случва

viber icon

Водещата на „Тази неделя” Мария Цънцарова, която има две деца, се видя в чудо от балансирането на личния живот с професията. Синовете на блондинката са твърде малки и няма как да останат сами, докато майка им е на работа. Бабите им не живеят в София, затова се налага да ги оставя при приятелки и техните роднини, писа „Уикенд”.

Проблемът на Мария Цънцарова е, че почивните й дни са през работната седмица, когато са отворени всички ясли и детски градини. Така, докато майката е вкъщи, за наследниците й се грижат лелите от забавачката. През уикенда обаче, когато самите те излизат в почивка, тя трябва да работи. В неделя е водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви, а в събота си подготвя предаването – нещо, което в повечето случаи е по-сложно от самото водене.

Мъжът й също често е зает през уикенда и се налага да се търсят хора, готови да вземат двете деца на отглеждане, докато родителите им печелят пари. Кои са тези хора? Оказва се, че най-често не са роднини, а приятелка на майката и нейни близки. Самата Мария сподели наскоро, че една от най-близките й дружки – журналистката Марина Стоименова, я отменя в майчините грижи за синовете й.

Самата Марина отдавна искала да има деца, но тъй като все не можела да си намери мъж, не е станала майка до момента. Затова пък на драго сърце взимала синовете на Цънцарова и дори се случвало да ги заведе при родителите си, които също се грижели за тях с удоволствие, тъй като все още нямат собствени внучета. Един от тези случаи бил съвсем наскоро.

Водещата от Би Ти Ви не можела да си обясни как чуждите хора се оправят с нейните двамата синове. Баткото все още е само на 4 години, а вторият й син е едва двегодишен. Майката признава, че по-малкият е невъзможен за контролиране. Налагало се непрекъснато да се търсят неща, с които да го забавляват, тъй като започне ли да скучае, ставало страшно. В същото време по-големият си умирал да тормози братчето си. Като много други батковци, той обожавал да дразни малкия, да му взима играчките и да го командори.

Проявленията на този негов стремеж били единствените ситуации, в които майката си позволявала да се намеси в отношенията на децата си. В противен случай рискувала да се стигне да опасни за самите тях моменти. Как обаче чуждите хора се навиват да влизат в ролята на „звероукротители”, пазейки момчетата, за да не се избият, е истинска загадка.

„Явно приятелката на Цънцарова много държи на нея, щом с готовност е приела да я освободи от грижите за наследниците, оставяйки й време за спокойна работа. Те се шегува, че е тяхна бавачка. В същото време, като ги гледа, „тренира” за момента, в който ще се появят собствените й деца. Преди време Стоименова напусна Нова тв, където имаше доста добра кариера. Тя изкара доста месеци без работа, а наскоро бе съобщено, че ставала главен редактор на „Евронюз България”. Освен Стоименова, Цънцарова има и още една много близка приятелка, която също е журналистка. Това е Надя Ганчева. Тя обаче има две свои деца и няма мераци да отглежда още две.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Габи

Габи

29.09.2021 | 15:33

Не мога да нарека такива родители добри и отговорни. Лесно е да създадеш нещо, но трудното е да го отгледаш. Ако това се прави от собствените баби и дядовци, няма нищо лошо. Но да занимаваш чужди хора, това е много безотговорно. Учудвам се на тези наистина смели приятели, защото децата са малки. А и кога родителите се радват на децата си?

Отговори
1 0
Жужи

Жужи

28.09.2021 | 07:01

Защо ни занимавате с проблемите на една журналистка!? Загубих си времето да чета простотии.

Отговори
3 1
Биби

Биби

28.09.2021 | 04:25

Разбирам много добре Цънцарова, обаче това с приятелките не може да продължава вечно. Трябва да вземат по - радикално решение. Децата са най - важните в крайна сметка.

Отговори
3 0
Горката

Горката

27.09.2021 | 13:54

и ние много други майки сме били така...въпрос на приоритети...на мен децата са ми по-важните неща от живота :-)

Отговори
14 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?