46
Следвайте ни

Мария Цънцарова изплю камъчето за рокадата с "Тази неделя" по bTV

viber icon

Мария Цънцарова проговори за новото си амплоа в bTV и обясни какво е мнението й за рокадата. Водещата на "Тази неделя" споделя, че там се чувства като на "своето място". 

"Все повече усещам и хората, с които го правя, като своя отбор. За мен е изключително с тях да гледаме в една посока и да разбираме по сходен начин как трябва да се случат нещата." - категорична е Цънцарова. 

Водещата разкри, че за успешната си работа има пълната подкрепа на най-близките. "Търпят ме - това е точната дума" - през смях споделя тя.

Цънцарова спечели наградата "Жена на годината" в категория "Медии". "Приятно е усещането, че трудът ми има смисъл и значение и е видян и оценен от хората, за които всички ние даваме сърцата си, не просто работим", каза тя.

Признава, че чувството, когато получиш признание, безспорно е много приятно. За нея всички, които са били номинирани в категория "Медии", имат уважението на широката публика и на зрителите. 

Мария Цънцарова обича работата си и никога не идва сутрин с неудоволствие, нито с очакване работният ден просто да свърши работния ден. Споделя, че на финала на работния ден с много от колегите си просто не си тръгват, защото има още какво да се свърши. 

"Благодарна съм, че мога да правя това, което искам", казва още тя.

Трудността в професията й идва от огромния поток от информация. Разкрива, че всеки иска да стигне до правилните хора и да допринесе повече за разбирането през разговорите и репортажите: "Няма как да е лесно това, което правим, ако искаме да стигнем по-далеч от повърхността.

 Правилно зададените въпроси за Мария Цънцарова са тези, които би задал зрителят. 

"През повечето време съм зрител и следя всичко в медийното пространство. И действително си задавам въпроси от гледната точка на зрителя. Така ми хрумват най-точните. Слушането също е много важно в работата ни, не само да си се подготвил добре", споделя Цънцарова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Бате

Бате

09.10.2021 | 21:40

Цънцарова, не. Нищо лично, но е отвратителна във всяко предаване, в което я пробутват.

Отговори
3 0
Биткойнър

Биткойнър

09.10.2021 | 18:45

Как да печелим криптовалута Биткойн, дигиталното злато на 21 век, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?