44

Мария Бакалова заплени големите имена в Кан ВИДЕО/СНИМКИ

"Дори в най-дивите си фантазии не съм мечтала, че ще бъда поздравявана по случай премиерата на филма ми от моят най-голям идол и вдъхновение - Кейт Бланшет и ще имам подкрепата на изключителни таланти като Синтия Ериво и Захра Амир Ебрахими." Това написа актрисата Мария Бакалова в своя фейсбук профил, пише 24 часа.

Биографичният филм за Доналд Тръмп "Стажантът" с участието на Мария Бакалова беше представен на кинофестивала в Кан само преди броени дни. Режисьор на лентата, предизвикала осемминутни овации след премиерната прожекция във фестивалния дворец, е роденият в Иран Али Абаси. Ролята на бившата съпруга на Тръмп - Ивана, се изпълнява именно от Мария Бакалова.

Снимка: Ройтерс

След прожекцията режисьорът Абаси поздрави актьорите, участващи във филма, а седящата в залата Кейт Бланшет прегърна Мария Бакалова.

"Не бих могла да бъда по-горда, смирена и благодарна, че съм част от този проект и работя с всички тези талантливи артисти. Обичам ви всички и нямам търпение светът да види нашия филм", пише българката в своя пост.

"Благодаря на моя невероятен екип за това, че беше с мен на всяка крачка от пътя! За мен е такава благословия да ви имам в живота си! Обичам ви толкова много!"

Снимка: Ройтерс

Филмът проследява пътя на младия Доналд Тръмп като магнат в областта на недвижимите имоти в Ню Йорк. Заглавието е "заето" от риалити шоуто, което водеше бившият и настоящ кандидат за президент на САЩ, направило го известен във всяко американско домакинство.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?