1553
Следвайте ни

Мария Бакалова разкри голямата си слабост

viber icon

Най-успялата българска актриса в чужбина Мария Бакалова разкри преди броени дни и онези кътчета от душата си, за които признава, че не е подозирала.

В откровено интервю пред ВИП танцьора Атанас Месечков за момичето Мария и за звездата, номинирана за "Оскар", тя довери, че е щастлива, защото се чувствала "човек сред човеците". "Славата не главозамайва, ако си стъпил здраво на земята. Това зависи много от възпитанието на родителите и от приятелите", смята "нашето момиче" в Холивуд.

Бакалова, която се изяви и като продуцент в англо-италианска комедия, е поканила родителите си за "български лилии" във филма. "Най-важният човек в живота ми е мама. Благодарна съм й за всичко", не крие емоциите си най-известната българка в Лос Анджелис.

За себе си младата актриса доверява още, че е водена от импулсите и обича изненадите и неизвестното. "Всеки следващ час е неизвестен. Затова човек трябва да се наслади на момента. Аз самата искам да изстискам максимално всеки момент в своя живот", доверява Мария Бакалова.

Партньорката на Саша Барън Коен в култовата комедия "Борат" разкрива и една неизвестна за публиката страна от характера си - страха от болести.

"Имам може би дори лека хипохондрия", допуска актрисата. По думите й тя се подлагала на медицински прегледи по няколко пъти годишно. "Умирам от страх, че мога да имам заболявания и вируси. Изследвам се два пъти в месеца за всичко - от горе до долу", разкрива Мария.

Заради последната си роля в "Жените наистина плачат" тя се заинтересувала как може да се помогне на децата в неравностойно положение и на хората, болни от СПИН. "Това заболяване не бива да се стигматизира", убедено е "нашето момиче" в Холивуд.

"Ако сме малко наясно, ваксината за COVID, която сега имаме, е на базата на ваксина за HIV, но са минали дълги, дълги години, а лек още няма", уточнява Бакалова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Йтг

Йтг

09.01.2022 | 06:13

Най-големият и страх е да не ѝ падне дамс.ката превръзк.а. Всички нормално мислещи българи я считат за позор за народа ни, а уличниц.ите като нея я боготворят. Тотално объркано Недоразумение!!!

Отговори
1 0
СЛАБОСТ

СЛАБОСТ

08.01.2022 | 18:48

Прави мин€ти и гълта

Отговори
0 0
Йтг

Йтг

09.01.2022 | 06:09

Истина е, за жалост, както признават и много други актриси от Холивуд! Иначе не биха я промотирали навсякъде като "най-добрата" актриса от България. Верно ли??!! Тотално бездарие!

Отговори
1 0
Гост

Гост

08.01.2022 | 11:33

Коя е тази? Известна стана с участието си в просташки филм . С друго не е известна .

Отговори
2 0
ФенъТ

ФенъТ

07.01.2022 | 22:07

Мария Бакалова, най-добрата българска актриса, призната и в Холивуд!

Отговори
1 0
Мимето

Мимето

07.01.2022 | 19:35

Единствения начин да спрете да ни занимавате с това бездарие е да го стигне хипохондрията дето я гони.

Отговори
1 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?