Следвайте ни

Мария Бакалова - от „Мис Несебър“ до модна къща "Диор"

viber icon

Мария Бакалова печели два конкурса за красота още като ученичка. На 18 години се окичва с титлата „Мис Несебър“. Изданията край морето отбелязват, че бургазлийката е без тунинг.

Конкурсът (2014 г.) минава скромно, като в публиката не са традиционните гости като Христо Сираков и Митьо Очите, допълват клюкарите.

Наградата също е скромна - вечеря на яхта на руски бизнесмени.

Мария печели и наградата на публиката на конкурса „Мис Бургас“ в родния й град. Избрана е за лице на местния вестник „Черноморски фар“ в анкета онлайн. Годината е 2013-а.

Още в предварителните кастинги Мария прави впечатление с красота, финес, излъчване и поведение,  което е далеч от това на типичните участнички в конкурса. По това време е ученичка в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, пише изданието.

"У нея имаше присъствие и интелект, духовна красота. Неслучайно е станала и лице на модна къща "Диор"“, допълват капацитети.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай