Следвайте ни

Мариана Векилска с нов мъж на светлинни години от бившите любовници

viber icon

Кошмарната за мнозина 2020 г. донесе на Мариана Векилска пълно щастие както в личен, така и в професионален план. За разлика от предишните й връзки, които бяха с доста по-млади партньори, този път мъжът е на възрастта на Векилска.

Информацията, че водещата по БНТ вече не е самотна, а има мъж до себе си, потвърди самата тя в профила си в социалната мрежа Фейсбук, където промени статуса си на "обвързана". Мариана обаче отказва да разкрие самоличността на човека до себе си. Единственото, което коментира, е: "Чувствам се щастлива и обичана, но не искам да давам поводи за излишни коментари по този въпрос".  Очевидно този път журналистката е решила да държи личните си отношения далеч от публичното пространство, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план. 

Темата за развода й със Симеон Колев все още е болезнена и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла горчивината, Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е, обаче, че напоследък комуникацията помежду им се е подобрила в името на сина им Момчил. Всъщност тийнейджърът беше основната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас, за да изпълнява майчинските си задължения, след като бившият й многократно я обвини в нехайство. 

В светските среди вървеше и мълвата, че водещата е преживяла бурна афера с Калин Врачански, който към днешна дата е щастливо обвързан с младата художничка Алекс, с която се шушука, че очакват първи наследник. Мариана, която гони 47, пък най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст. Всичките й партньори досега бяха по-млади от нея и рано или късно разликата им създавала проблеми, пише Ретро. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?