Следвайте ни

Мариана Попова взе кардинално решение за бъдещето си с Плачков

viber icon

Мариана Попова взе кардинално решение за бъдещето си със своя партньор в живота Веселин Плачков.

Двамата имат три дъщери - всеки има по една от предишната си връзка, роди им се заедно отново дъщеричка. Те разбрали, че са щастливи заедно и искат да прекарат живота си съвместно, заради което решили да се оженят.

Напрегнатата обстановка заради коронавируса ги е накарала да не мислят за пищна сватба с много гости, а да се ограничат до малко, кокетно тържество, на което да се врекат официално във вечна вярност един на друг.

Щастливото събитие е запланувано за идната пролет, ако всичко покрай пандемията дотогава се нормализира, разбира се. Двамата мислят отдавна да се оженят, но явно все не е идвал точния момент за същинската стъпка, пише "Хотарена".

Припомняме, че през 2018 г. им се роди дъщеря Екатерина, а в началото на тази година двойката се премести да живее в родния град на актьора Плевен, за да имат по-спокоен живот, отколкото в столицата.

В момента актьорът оглавява отдел "Култура" в Плевенската община, а Мариана започва преподавателска дейност. Само преди два дни певицата се похвали, че вокалното й студио е готово и вече очаква тийнейджърите, с които  ще работи.

Коментари (3)

Гост

Гост

19.11.2020 | 06:54

Мн са симпатични даже. Изкл мн ми харесват като поведение. Тя не е някой курволяк който да не спира да се чекне гола наляво и надясно. Моето лично мнение е баче, че бракът съсипва любовта. Да не говорим, че с бракът идват и едни такива задължения от към институции които ти стъпват на врата. Ако двама души се обичат и уважават за какво им е някакъв си подпис на някаква хартия. Ако наистина се обичат могат да прекарат живота си заедно и без държавата да ги закове. Защо хората не го осъзнават това? Бракът не ти дава сигурност напротив само усложнения.

Отговори
5 6
И двамата са невероятно

И двамата са невероятно

18.11.2020 | 21:36

противни като личности, поведение, неоправдано самочувствие, начин на мислене и външен вид (той: с кървясали очи като на върколак, а тя: жив мелез - с това устище и огромен нос). При това положение би трябвало да "го дават по-скромно", а не да се афишират постоянно и навсякъде. Иначе нека да са си щастливи - подхождат си.

Отговори
13 12
Крмнффф

Крмнффф

19.11.2020 | 01:20

Мен, пък ме кефят ;)

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?