1939

Мариана Попова ли има голяма уста? Плачков избухна рязко срещу...

Певицата Мариана Попова не е единствената с голяма уста в семеството си. Половинката ѝ  Веселин Плачков избухна рязко срещу акциите на КАТ. Актьорът не е съгласен с това пътните полицаи да спират коли без видима причина. Той е седмичен гост-коментатор в предаването "Преди обед" по БТВ. Една от темите, които обсъждаха заедно с Ива Екимова, Сашо Кадиев и Деси Стоянова, бе именно акцията на КАТ, която стартира преди десетина дни.

"Никой не може да ме спира без причина", каза той, а Деси Стоянова го попита: "Ама как могат да те разберат има ли причина или няма?"

"Като не нарушавам правилата? Представете си, че има много стоянки на пътя. Тръгваш ти от тука до Бургас. Аз ако трябва да спирам през 50 километра, ще стигна вдруги ден. Второ, случвало ми се е - карам, сам съм с бебето, което спи в столчето отзад. Шофирам и си викам "Мале, само да не ме спрат", и те ме спряха. В момента, в който ме спряха, то се събуди. Викам "Защо ме спирате?", а те "Рутинно е". Е какво рутинно - карам с 50 километра, всичко ми е ОК, защо ме спря бе човек?", ядоса се той.

"Да предупредя полицаите - утре тръгвам по магистралата за Казанлък, да не ме спират, защото Мариана Попова е нервна", завърши темата актьорът, който изигра Васил Левски.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тия

Тия

21.07.2022 | 08:01

и двамата са ненормални и противни.

Отговори
0 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

20.07.2022 | 10:43

Ми как нема да е нервна ве...уткуга ни си я плю.щял бе? Кат ни ви утърва тука...айди, тубата, шубата и на гарата. Ко са прайш чи многу знайш. Шарифа кат та спре, ни гу интирисува ауктьор ли си, прудавач ли си, изванземен ли си- той бачка таз рабута и му е наредену да я варши. Утделну ако ти му гувориш вазпитано и любезну, няма да ти земе паре. Но ако са прайш на патрон тарикат барувец-той умирга да са заяде сас теб.

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?