49

Мариана Попова е неутешима! Плачков припадна преди представление

Веселин Плачков е колабирал, докато е бил в Карлово. Това съобщи "Уикенд", позовавайки се на информация от самия актьор. Актьорът припаднал малко преди да излезе на сцената за представление.

Парамедиците, притекли се на помощ, поставили актьора на система директно в гримьорната му.

"На 28 септември трябваше да играем с Марианка спектакъла ни "Невинни". Час преди началото ми стана много зле. Заради колапса ми веднага беше извикана "Бърза помощ" и докторите ми направиха вливка. Медицинският екип беше категоричен, че страдам от преумора и не бива да излизам пред публиката същата вечер", споделя актьорът пред репортер на медията. 

"Категорично не се съгласих, защото залата беше пълна и нямах право да разочаровам хората. Като стъпих на сцената, никой от публиката не разбра, че доскоро съм бил в несвяст.

На 27 октомври ще играем "Невинни" в Плевен - отново в разпродаден на 100 процента салон", уточнява още популярният артист и настоящ директор на театъра в Казанлък. 

По думите на екранният Джингиби от филма "Дякон Левски" става ясно, че в дните преди внезапно сполетелия го инцидент се е претоварил много, тъй като с любимата му Мариана правили ремонт вкъщи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Да умират

Да умират

18.10.2023 | 10:42

и двамата гнусняри.

Отговори
1 0
От говорене

От говорене

17.10.2023 | 17:47

На сцената се е преоморил.

Отговори
3 0
Пловдив

Пловдив

17.10.2023 | 15:35

Ще мре

Отговори
3 0
големи

големи

17.10.2023 | 15:25

проблеми голямо чудо . Смешно е .

Отговори
7 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?