1553

Мара Отварачката профука апартамент за 600 бона на съпруга

Мара Отварачката е на път да разори мъжа си Мирослав Соколов. Бизнесменът е започнал да разпродава имотите си, за да има кеш, с който да издържа скъпите капризи на фолкаджийката.

Миро е продал голям апартамент в София срещу 300 000 евро. Лихварят щял да използва парите за харчовете си покрай Мария, а не за инвестиция в друг имот или бизнес, издадоха от обкръжението му. 

„Миро е като омагьосан, а фолкаджийката се възползва от това и е като прахосмукачка за парите му. Харчи на поразия, не може да й смогне. Вместо да остави нещо на децата си, накрая ще остане на улицата, тази ще го разори и зареже до 2 години“ – ядосват се авери на Миро.

Марето излиза на месец по 50 бона на мъжа си. Тя харчи като за последно и не спира да се хвали със скъпите си придобивки. Щерката на пенсионираната фолкаджийка също излиза доста скъпо на поредния си доведен баща.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Цветанов

Цветанов

28.02.2022 | 13:04

Като е тъп,кой му е виновен!

Отговори
4 0
Мюмюн

Мюмюн

27.02.2022 | 19:15

Таз била кат прахусмукачка викати, а...кой знай кви нумера и иширети прай сас устата и другити си дупки да засмуква кот хвани. Явну утварачката ни е саму златутарсачка ами нещу повичи-то и аз кат зърна злату са фъргам да гу земам ама таз напрау мъгла ми фърля. Тоз тарикат ша сварши парете някуй ден и ко..."раздилихми са щот имами неупредулими различиа" и финиту, кой откаде е.

Отговори
19 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?