Следвайте ни

Мая Илиева с шокиращи разкрития за Георги Илиев

viber icon

Вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев - Мая е все така сломена от загубата му, въпреки времето, което минава и промените, през които минава в живота си.

Преди 15 години тя губи голямата си любов, след като Илиев е прострелян фатално от снайперист пред десетки свидетели пред заведението му "Буда бар" в Слънчев бряг. Убийството става малко след победа на футболния "Локомотив Пловдив" (тогава собственост на Георги Илиев).

"Веднъж пих кафе със съпруга ми... Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.

Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах... Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.

Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения.

Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.

Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна...", разтърси с думите си Мая социалните мрежи, където последователите ѝ я засипаха с всевъзможни емоционални коментари.

Любопитна подробност е, че до ден-днешен Мая Илиева не е свалила брачната си халка, за която е казвала пред приятели, че ще е на ръката ѝ, докато е жива, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Боро

Боро

12.08.2020 | 22:20

Такива боклуци не трябва да ги споменавате изобщо

Отговори
2 1
Стопро

Стопро

12.08.2020 | 01:13

Живял си е добре лака му пръст вас хейтъри не ва зазбирам

Отговори
1 3
Веско

Веско

11.08.2020 | 15:49

Милицияга не прощава!!!

Отговори
5 2
Акен

Акен

11.08.2020 | 15:48

Милиционерите не прощават Жоро бе само параван на ведостенните паркетни плъхове смърдящи ужасно е набутани в ахартаменти доста от който са в исток като Върков и Гоцев има и такива каго Близнашки Пудлизашки и Мазнишки... УжАС Е ПРОСТО!!!

Отговори
5 3
Овчаря

Овчаря

11.08.2020 | 12:58

Селската пача с парите

Отговори
4 2
Овчаря

Овчаря

11.08.2020 | 12:57

Мая бебето си е лапачка от краи време. Веселата вдовица мрази да и е отвън

Отговори
4 5
Евача

Евача

11.08.2020 | 08:34

Тоя не се ли скапа вече

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?