46

Манипулатори от класа: Мъжете от 3 зодии са кошмарът на всяка жена

Според астролозите има няколко зодии сред мъжете, които минават всякакви граници, когато стане въпрос за отношение и към най-близките им хора. Те са манипулатори и са способни да ви накарат да се чувствате ужасно.

Овен

Овните са адски взискателни и да сте негова партньорка не е лесна задача. Те са със състезателен дух и искат да побеждават на всяка цена, а ако половинката им откаже подкрепа, той се превръща в истински импулсивен звяр.

 

Телец

Телците са влюбчиви и са сладки и любвеобилни. Но обсебват. Няма излизане по приятелски, докато той ви чака сам вкъщи, защото ще ви посрещне страхотен скандал. Той ви иска само за себе си, зарязвайки приятели, кариера и всичко, което си е само ваше.

 

Лъв

Лъвовете също искат да печелят всичко. Те са вестранно развити личности и изискват това и от своите половинки. Не се ли интересувате от нещо негово или ако нямате никакви хобита, ще го загубите. Също не трябва никога да забравяте да го хвалите за всяко постижение, защото той просто ще намери кой друг да го прави вместо вас, пише actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?