Следвайте ни

Маникюр с фолио - лесно и ефектно

viber icon

Техниката за декориране на ноктите с фолио е не само лесна, но и много ефектна. Нуждаете се от един безцветен лак, един основен цвят, малко цветно фолио и пинсета за поставяне на декорациите. Започнете с лакиране на ноктите с основния цвят, който сте избрали. Лакът трябва да е добре изсъхнал, преди да преминете към следващата стъпка. Фолиото се нарязва на малки парченца и тук е моментът да проявите фантазия, като изрежете най-различни геометрични фигури. Можете и просто да накъсате фолиото на неправилни парченца с ръце.

Върху вече оцветените нокти, които са изсъхнали, нанесете един слой от безцветния лак. Преди той да изсъхне, бързо наредете парченцата фолио отгоре. Използвайте пинсетата, за да ги поставите по-лесно и по-прецизно. Когато декорациите са поставени върху ноктите, завършете с още един слой безцветен лак. Тази техника е подходяща за лятото, защото внася много блясък и цвят в маникюра. Ноктите изглеждат интересно, а самите декорации стават неповторими. 

Мирослава Атмаджова

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?