3906

Мама спечели "Ергенът"! Нетът се взриви: Всички мразят Алек, липсват му "топки" СНИМКИ

Оказа се, че мама спечели "Ергенът"! След безпрецедентния финал снощи нетът се взриви: Всички мразят Алек, липсват му "топки"

 

Мацките така и не го дочакаха, мама си го прибра

След снощния финал на „Ергенът“ и покъртителното решение на Алек Младенов да не се появи пред Магдалена и Надежда, а да ги изпрати с видео съобщение, днес интернет гърми от хейт срещу бизнесмена.

 

Публични личности, известни певици и артисти буквално попиляха Алек заради немъжкарското поведение, а зевзеци засипват социалните мрежи с подигравателни мемета.

 

 

Най-често упреците са свързани с майка му и коренната промяна в отношението му, след като чу мнението й за момичетата. Мъжката аудитория в онлайн пространството пък оприличава Младенов на жена или минимум – мъж с леви наклонности.

„От мама по-добра няма! Sincerely, The Kissing machine“, е едно от най-разпространяваните мемета. 

 

Най-мразеният Ерген! Нетът гърми от гаври с Алек Младенов! (ТОП 5 мемета)

 

 

Факт е, че през целия сезон Алек не спираше да целува момичетата и от всички участнички само две останаха ненацелувани от него. Истинска Машина за целувки!

 

 

Разпространява се и кратко стори, в което Алек меси питка, а зад него мъж му помага, като му държи ръцете. „Избраницата бе обявена отдавна“, красноречиво пише под видеото.

 

 

Ергенът не избра нито една от момите. Той нямаше и смелостта да се изправи очи в очи с тях и да им съобщи за решението си, а записа видео обръщение. Заради липсата на „топки“ Алек се превърна в най-мразения Ерген в историята на риалити шоуто, пише Intrigi.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?