46

Малшанс! Патрашкова реве от болка в 5-звезден хотел на Халкидики

Писъци и болка за кратко развалиха почивката на водещата

Кристина Патрашкова беше на почивка в Гърция миналия уикенд, стана ясно от публикации в социалната мрежа.

Популярната журналистка обикаляше градчетата на полуострова Халкидики в компанията на трима приятели. В неделя групичката се бе настанила на плажа на популярния 5-звезден хотел "Мираджио". По обяд, компанията се оттегли в луксозния средиземноморски ресторант на комплекса, където си поръча шампанско, скариди и риба.

 

 

В един момент звездата от "На кафе" нададе писък – оказа се, че е била ужилена от оса по крака. Патрашкова се оплака, че е алергична и спешно започна да търси с какво да се намаже. Пъргав сервитьор ѝ донесе лед, за да го положи на ужиленото място, както и някакъв мехлем. След като болката поутихна, главната редакторка на в. "Филтър" се върна на плажа и отвори книга с разкази на Набоков, пише Хотарена.

 

 

 

 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Безплатни книги

Безплатни книги

05.09.2022 | 21:18

Има изхвърлени книги на ул. Малгара, пресечка на Димитър Талев в Кючука, пълна детска кошара, до казана, до трансформатора, залата за бокс. Много са, отивайте!

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

05.09.2022 | 20:22

ПОЗДРАВЯВАМ ДЕСИСЛАВА ДИМИТРОВА бивша ВОДЕЩА на закритото РАДИО ЕЛТО ЕФ ЕМ и сега е УЧИТЕЛКА ПРЕПОДАВАТЕЛКА по ФИЛОСОФИЯ в СОУ ХРИСТО БОТЕВ КОЗЛОДУЙ с ПЕСЕНТА на СТЕФАНИ ВЛЮБНА ЗАГУБЕНА

Отговори
2 0
И това

И това

05.09.2022 | 20:11

Е новина тази която не си сваля очилата даже и в студиото на кайве . Когато се прави на разбирачка по разни въпроси.

Отговори
8 0
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

05.09.2022 | 18:23

Надя Николова Драганчева се казвам и съм от Тутракан.Живея на ул.Панайот Хитов 5 до стария пазар на града.На 70 години съм ,бивша учителка по биология.Хубава съм,добра,понякога зла вампирка. Скромна,пия и пуша само кожени пури.Обичам кебапчета,без чесън. Харесвам таратор с люта чушка.Търся си верен приател любовник турчин,може и циганин.Ще го финансирам.Богата съм.Искам да се любя с него до насита..

Отговори
1 4

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?