49

Мълниеносни удари във "Фермата": Нечестна игра обърна резултата, тръгна си сърцата участничка

Фолк фурия е първият изгонен участник от "Фермата". Става дума за Неделина Цанева. 

На елиминациите повечето участници гласуваха против Лина, както всички я наричат, и малко против Ния, но надделя отрицателният вот за певицата.

„Смятам, че имаше много по-слаби звена в нашия отбор и не беше нужно точно аз да напусна. Дадох всичко от себе си в битките. Ще се върна като един нов човек вкъщи сега“, каза Неделина, когато напускаше Фермата.

Снощи двете племена се изправиха за пръв път в ожесточен дуел. Номинираните бяха по 3 от всяка племе - "Канатица" и "Елбетица".

 Първото предизвикателство бе да се обърнат възможно повече плочи от своите. Моника, която играеше с черните, сгреши в началото и обърна две плочи с две ръце едновременно, което е извън правилата, но после се усети и започна да играе феърплей.

„Аз съм малка машинка“, каза тя по повод победата си.

 Битката бе за 3 пендара, които спечели отбор Канатица.

В следващото предизвикателство Лина от Канатица и Ния от Елбетица играха за един пендар. Условието бе да се носят топки на поднос. В началото Лина водеше в съревнованието към пендара, но Ния бързо си възвърна преднината и категорично победи опонентката си.

„В крайна сметка успях да се събера и влязох в режим на движение. Затова победих“, каза Ния. Резултатът стана 3 на 3 за двата отбора.

Следващото предизвикателство се състоеше от въпроси към участничките относно българската история. След мъчително съревнование двата отбора отново се изравниха.

В новото предизвикателство с боулинг топки пак се хвърли машината Ния, която със своето хладнокръвие спечели за пореден път играта.

В крайна сметка, след всички предизвикателства, Елбетица спечелиха 5 пендара за деня. Това направи резултат 10 на 5 пендара за Елбетица. И те се спасиха, а на елиминация отиде другото племе.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Един голям

Един голям

12.09.2023 | 19:03

Миризлив праз за това предаване.

Отговори
1 0
Във Фермата

Във Фермата

12.09.2023 | 11:38

Се отглеждат търтей и мързеливци.

Отговори
1 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?