Следвайте ни

Мъката е страшна! Огромно изпитание сплоти Преслава и Павел ВИДЕО

viber icon
Огромно изпитание, каквото Преслава сигурно не е и сънувала, сплоти поп фолк дивата и половинката й Павел.
 
Неотдавна красивата брюнетка се превърна в запалена планинарка. Спортът и походите на открито станаха любимите й хобита.


Тези дни Преслава надмина очакванията. Добричлийката покори връх Вихрен и Кончето в Пирин - с щеки, с които Павел я оборудвал, похвали се тя във видеото, което сподели в социалните мрежи. В клипа почитателите й могат да проследят дългия й път нагоре, стръмнините и камъните, които с половинката си преодоляха, лекия обяд, който включваше и филийки, и салам, а после обратния път надолу, с който изпълнителката пак се справи перфектно.

Предизвикателството за Преслава започна със събуждане в 6 сутринта. Певицата призна, че й отнело дълго време да се приготви. След 8 ч. с любимия й Павел вече пътуваха. В колата Преслава се похвали с щеките, които той й подарил за похода. „За първи път ще се изкачвам така. Казват, че е много по-лесно, да видим”, обясни Преслава.

Двамата изкачиха връх Вихрен с кратки почивки, тъй като и условията не бяха много подходящи. „Представях си, че има хижа и няколко спирки, както е, когато изкачваш връх Мусала, но за жалост няма”, сподели чалгаджийката. Задъхана, певицата на пресекулки разясни, че се върви предимно под наклон през цялото време. Доста е стръмно, вижда се и във видеото. „Аз се оплаквам, но да знаете Павел с каква раница е. Сигурно тежи 12 кг”, похвали Преслава любимия й. А той не просто не изглежда да бе изморен, а даже снимаше през цялото време, пускаше шеги и насочваше певицата откъде да мине. „Не знам как ще слизам”, каза тя в един момент, когато вече нагоре камъните станаха доста големи, а наклонът – истинско изпитание.

След като двойката качи връх Вихрен, поздрави другите планинари и се снимаха. Слизането не бе по същия път, тъй като походът, който бяха запланували, включваше и катерене на Кончето. Едва ли повечето планинари са с маникюр като на Преслава. Самата тя изтъкна перфектните си нокти, когато слизаше надолу, хваната здраво за синджир, което трябваше да направи предоляването на камъните по-лесно. „Маникюрът е част от екипировката”, отбеляза на майтап Павел.

След като слязоха от върха, двамата спряха за малко почивка и лек обяд. Преслава изглеждаше изморена, но доста доволна, че е изкачила внушителните 2914 м. После двамата преминаха през най-грандиозния скален ръб в Пирин – Кончето. Едната му страна е почти отвесна, а под нея е близо 70-метрова пропаст. „Ето как завършва походът - с парещи крака”, обобщи Преслава вече от колата, като снима голите си стъпала, които бе вдигнала на прозореца. В края на видеото тя сподели, че с Павел са изминали близо 15 километра. „Препоръчвам на тези, които имат възможност. Имаме уникална природа”, заяви певицата, цитирана от Хот Арена.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Губене на време

Губене на време

29.09.2020 | 18:27

И аз си помислих, че се касае за един неин нокът, щом видях заглавието. Вече свикнах.

Отговори
1 0
Стоян

Стоян

29.09.2020 | 16:38

Досега рядко ви четях "Марица" а от сега вече НИКОГА.МИЖАТУРКИ не журналисти.

Отговори
4 0
Лили

Лили

29.09.2020 | 21:31

Ама те ти го навират в очите. Всеки средно интелигентен човек, като му покажат някаква интересна за него тема , разбира се, че ще иска да прочете. Обаче при Марица няма празно. Всичко след заглавието е ПЪЛЕН ОТПАДЪК

Отговори
4 0
С. Й.

С. Й.

29.09.2020 | 11:03

Жалки сте с тези измислени заглавия

Отговори
9 0
Лили

Лили

28.09.2020 | 22:49

И каква ви е страшната мъка ? Исках да кажа и друго но не ми позволиха от цензурата... не ви прави чест да пишете помпозни заглавия и... после да имате мазохизма да ви наплюят сто пъти. И да губите времето на хората с празни заглавия, зад които всъшност НЯМА НИЩО. АМА НИЩО

Отговори
27 4
Възмутена и отвратена

Възмутена и отвратена

28.09.2020 | 20:58

Много сте жалки! Напишете нещо вярно и смислено най-сетне! Отврат сте с тези заглавия!!!

Отговори
33 3
Таня Хрисъова

Таня Хрисъова

28.09.2020 | 19:25

Продтотив

Отговори
2 0
Таня Хрисъова

Таня Хрисъова

28.09.2020 | 19:24

ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ ЧАЛГАТА И ПРЕСЛАВА МЕ ИНТЕРИСУВА. И КАКВИ ЗАГЛАВИЯ ЗА ИЗТОРМОЗЕНИЯ НАРОД, . АМИ, ПРОСТИ СТЕ, ДЕТО ПОБЛИКУВАТЕ

Отговори
24 3
Чалгар

Чалгар

28.09.2020 | 18:45

Ох, отдъхнах си!!! Аз реших, че едновременно ги е споходила диария докато са изкачвали върха.

Отговори
26 1
Jon

Jon

28.09.2020 | 17:40

Kva maka kvo zanimavate xorata s izmislitsi ot vaha strana glypatsi

Отговори
17 1
Марга Ди Зерко

Марга Ди Зерко

28.09.2020 | 17:10

Изтръпнах, помислих, че дете е умряло, щом Десислава и Павел са се сплотили в страшната мъка, както сте нарекли някакво планинско изкачване До там ли е стигнала тя, че да ни шокирате, за да четем

Отговори
34 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?