Следвайте ни

Мъката е огромна: Починалата Лорина Камбурова остава сираче на 13 г.

viber icon

Тъжната новина за смъртта на Лорина Камбурова потопи в скръб не само българската, но и руската актьорска гилдия. Припомняме, че звездата от "Скъпи наследници" почина в Москва след престой в болница. Новината съобщиха колеги на Лорина, с които тя работи през последните месеци в Русия.

Съдбата не е благосклонна към лъчезарната Лорина. Тя е родена във Варна и още в тинейджърските си години остава сирак.

Бащата на Лорина напуска нея и майка й, когато е Лори е на 10 г. Тогава тя заминава за Швеция заедно с майка си, която учи там третото си висше образование. Лорина губи майка си драматично, когато е едва на 13 г. След кончината й актрисата остава само с баба си, която я отглежда.

В Швеция Лорина проговорила на английски, а двете с майка й си направили незабравими пътешествия с влак в Дания и Германия. Тези преживявания се оказали безценни, тъй като няколко години след това майка й починала.

Лорина е принудена да търси сама препитание от малка. Явява се на кастинг за "Мюзик айдъл". Членовете на журито — Фънки, Соня Васи, Мария обаче не виждат достатъчно потенциал в нея, за да продължи към финала като певица. Лорина става модел и така попада на кастинга на филма "Връзки". Това е и стартът на актьорската й кариера.

Лорина признава, че макар да мечтае да бъде актриса, на няколко пъти е на път да се окаже от тази си мечта.

След успеха й в сериала "Скъпи наследници" Лорина започва да бленува за по-голяма сцена. Тя намира такава в руските филмови продукции . Последният филм, в който участва, е "Любов и чудовища". В него тя си партнира с Роман Курцин.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?