Следвайте ни

Мъка в поп фолка! Никой не иска да повярва, че това ще се случи с Фики

viber icon

Фики Стораро трайно сменя посоката в своята кариера, загатна самият той наскоро  в интервю за Добромир Добрев от вестник "България днес". Големият син на Тони Стораро сподели, че започва да прави „доста различна музика, която ще бъде изненада за всички“ – отбелязва изданието.

Фики Стораро не разкри в детайли, но за всички е ясно, че няма предвид попфолк. Предположенията са, че певецът ще се преориентира към поп звучене, за което Фики даде повод с дуета си с Емилия „На всичките в устата“. Освен това певецът е подчертавал, че участието му в шоуто „Като две капки вода“, в което бе победител, го е накарало да премисли бъдещите си творчески планове.

„Действително участието ми в „Капките“ сериозно ми повлия. Там ме мотивираха да правя и други нещо, да опитам и с друга музика“ – разказва той, но подчертава, че това е нещо чуждо за него.
„Стилът, в който ще бъдат следващите ми песни, ще е доста неочакван“ – сподели Фикрет. Почитателите му смятат, че той ще се ориентира към поп музиката, но нищо чудно да включи джаза. Все пак изпълнителят е завършил „поп и джаз пеене“ в Музикалното училище „Любомир Пипков“.

„Вътре във вените ми е поп и соул музиката, която слушам непрестанно, докато пътувам с колата“ – разказва певецът.
Според хора от бранша причината за неочаквания обрат е падналия брой ангажименти на изпълнителя – едва по 3-4 за месеца.

Коментари (1)

Джон Рамбо

Джон Рамбо

04.10.2020 | 07:43

Ко ме е_би за тоя

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?