4020

Мъка: Галин слуша молитви в YouTube след раздяла с голямата си любов

Изневярата не е нещо чуждо за попфолк звездата Галин! Любимецът на тийнейджърките разкри част от тайните си пред Алекс Сърчаджиева в предаването "Животът по действителен случай". Певецът и продуцент признава, че е преживял тежка раздяла през 2019 г. и за известно време не е намирал смисъл да живее. 

"Беше човек от моя бранш, но от друг стил - разкрива Галин. - Дадох всичко от себе си, но не беше достатъчно. Беше ми много тежко, направих много компромиси. Аз сложих край на връзката, не исках да продължава по този начин. Тогава не намирах смисъл да живея. Песента "Няма да ми мине", която стана голям хит, е за тази раздяла."

Певецът не крие, че е изневерявал на половинките си. "Изневерявал съм и на мен са ми изневерявали. Признавам си. На голямата си любов също съм изневерявал, защото тя правеше същото. Напук беше."

Галин преминава през труден период след раздялата с голямата си любов, чието име не разкрива. "Четох и слушах молитви в ютуб, ходих с колата пред "Александър Невски" - казва чалгазведата. - Молих се и гледах."

Продуцентът е готов с песента на Дебора, която бе нарязана с макетно ножче преди месеци от насилник и предизвика съчувствие в цяла България. Според Галин момичето има голям талант и гласови възможности. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Анти чалгар

Анти чалгар

11.12.2023 | 06:59

Поредната отврат в чалгията .

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?