49

Мъжка Мани в "Игри волята", зрителите беснеят!

Хейтът към някои от участниците в "Игри на волята" вече е факт, въпреки че са минали едва няколко епизода от новия сезон на риалити формата на Нова тв. Този път обект на жлъчни коментари стана 20-годишният Илиян.

 Младежът буквално бе залят от негативни коментари заради поведението си на арената. В последния епизод бургазлията не показа и блестящи умения в игрите, което допълнително нажежи обстановката около него.

"Този се очертава голям интригант, много е неприятен", "Жалък е… Мани в мъжки образ, че дава заявка и да я задмине", "Аман от лекета", "Мъжете трябва да се държат мъжки", "Цепеше дървото като ученичка", "Много нелицеприятно същество", гласят само малка част от серията от коментари по адрес на риалити героя, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Атнракс + синя пъпка

Атнракс + синя пъпка

12.09.2022 | 13:38

Ние не гледаме това и не се впрягаме за глупости и непознати хора и какви са или на кого приличат.

Отговори
3 0
Maimun

Maimun

11.09.2022 | 19:17

Е тая мъжка Мани е направо като 2ра женска, даже тая от предишния сезон ми изглежда по мъж от тая манекенка дето само бъбри, явно без покритие. ПЪЛЕН ИНТРИГАНТ.

Отговори
1 0
Хапльо

Хапльо

11.09.2022 | 17:03

Да е незнам коя е тази Мани , и не ме интересува а и този който прилича на нея.

Отговори
2 2
Въпросителна

Въпросителна

11.09.2022 | 13:50

Питам аз как може някой хора да си губят времето да гледат, такива неща. И после да коментира кой какъв е и как се държи. Днес слушах едни как коментират фермата , волята после и шоуто на Рачков . Час и нещо са оза това говориха . Става въпрос за колеги който се чудеха защо не гледам тези неща . Аз им казах тъпотия и прощащина не гледам . И с къде по интересни и смислени неща за гледане.

Отговори
4 4
Добре

Добре

11.09.2022 | 21:48

Ами добре, ама защо си губите времето да четете коментари и даже да пишете мнение за нещо, което не ви интересува?! На мен такива хора са ми по-странни от тези, които гледат и си коментират :)

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?