1553

Мъжете с тези имена са най-големите мързеливци

Знаем, че имената са натоварени с особена символика. Те са извор на късмет и благословия за човека, който ги носи.

Затова родителите имат дълъг списък с имена на бебето, още докато е в корема на мама.

Търсят не само благозвучието, което да им хареса, но също да открият онзи символ, който да ориса детето им с добро и благоденствие.

Нещо повече – много хора вярват, че името до голяма степен предопределя съдбата на човека. Ето защо е по-добре да се пазим от някои имена. Смята се, че мъжете, носители на тези имена, са най-големите мързеливци, пише Обекти.бг. Най-добре стойте настрана и не се опитвайте да създадете семейство с тях:

Сергей

Този „майстор на релаксацията" може да лежи на дивана с часове, дори дни наред. Няма да му мигне окото, докато вие през това време чистите и подреждате. Нито ще ви предложи помощ, нито ще му мине през ума, че би могъл да се включи в домакинските задължения по дома. Излягането на дивана му носи невероятно чувство на удовлетворение и няма почти никакви други цели и амбиции.

Владислав

Носителите на това име обикновено не се славят с големи цели и амбиции. Предпочитат нещата да се случват наготово. Не проявяват интерес към нищо, което изисква усилия. Грижи се за почивката си, обича да спи до късно, не обича да му казват какво да прави. Той е веселяк и лека душа, приятна компания, но само ако си говорите небрежно на масата и имате нужда от разведряване. Владислав е чудесна идея за компания и не чак толкова добра за съпруг.

Иван

Не можете да разчитате да прекарвате времето си с него. Със сигурност по-често ще го домързява да излиза с вас и ще предпочита да си остава у дома. Той обича да гледа телевизия, да играе на игри, да си рови в телефона. Това можете да очаквате от него. Но вечеря навън, среща с приятели, романтична среща, изненада – това не очаквайте. Също така е чисто губене на време да се опитате да накарате Иван да направи нещо против волята си.

Павел

Въпреки че Павел изглежда романтична душа, не се оставяйте да ви заблуди – най-вероятно използва това като прикритие за склонността си да мързелува. Носителите на това име избягват домакинските задължения и предпочитат да се занимават с нещо по-изискано, като оставят домашните трудности на плещите на половинката си. Павел си гледа собствения рахат и много-много не се интересува от чуждия живот.

Илия

Илия има много ясна цел – тя е да направи живота си възможно най-удобен, затова полага огромни грижи за собствения си комфорт. За целта правило номер едно е да се избягват излишните движения и усилия. Израз на неговия мързел е склонността да поръчва храна отвън например или пък да ползва домашни помощници, които да се грижат за домакинството.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?