4232

Мъжете с тези имена са много специални...

Eзотериците назоваха мъжки имена, чиито собственици имат силен характер и специална съдба

Те смятат, че родителите трябва да се отнасят много сериозно към избора на име на детето.

„Името ни оказва огромно влияние върху нашия характер и съдба, както и върху отношенията ни с другите хора“, уточняват езотериците.

Именно заради това те назоваха пет мъжки имена, които имат много мощна енергия и необичаен характер. Освен това са „обречени“ и на специална съдба, пише jenata.blitz.bg.

„Добре е всеки – не само дамите, да внимават с мъжете с тези пет имена“, казват езотериците.

Ето кои са въпросните пет мъжки имена:

Евгений

Името Евгений от гръцки означава „благороден“, „с добри гени“. Това е много самоуверен човек, който се отличава със силно чувство за справедливост и дълг.

Той винаги отвръща с добро за добро и зло за зло. Като приятел Евгений е надежден другар и силен поддръжник, но като враг е много страшен съперник.

Антон/Антоан

Това име обрича човек на постоянна борба - както с другите, така и със себе си. От една страна, свободата, финансовата стабилност и спокойният живот са много важни за Антон.

Но понякога иска да се откаже от всичко и да се потопи в приключенията или да се влюби до уши. Трудно се печели доверието на Антон, но той е много отдаден на близките си.

Иван

Този човек има много силни лидерски качества и е уважаван от всички. Себереализацията е изключително важна за него.
Иван е невероятно умен и талантлив и бързо създава нови запознанства. Естествената упорита работа и вниманието към детайлите му помагат да постигне успех.

Владислав

„Притежаващ слава“ е значението на това име и то е много подходящо за неговия собственик. Владислав е много суетен и има нужда от одобрението на близките си.

В същото време той никога няма да прибегне до подлост, за да постигне целите си. Владислав постига успех във всяко от начинанията си, а също така е прекрасен съпруг и баща. Той е в много добро здраве.

Александър

Александър е много емоционален, чувствен и избухлив мъж. Той е способен както на нежна любов, така и на сляпа ярост.

Това име дарява собственика си с необичайна съдба, пълна с опасни ситуации и приключения. Александър ще може да разреши всички трудности в своя полза, ако наблизо има добри хора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
хахо

хахо

06.12.2023 | 05:27

За това ли най-често се представят като доста импотентни?

Отговори
0 0
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

06.12.2023 | 04:06

Николай Петков Ралчев се казвам(Геят) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм с обратна сексуална Ориентация и обичам само мъже и си търся млад приятел,с когото да правим любов и аз да съм жената във връзката.Аз имам жълта книжла и съм осъждан мнпго пъти.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?