Следвайте ни

Mъжете с тези имена са големи женкари

viber icon
Има мъже, за които е обичайно да се казва няма да пропусне нито една пола. Такъв мачо може да е семеен човек, но зад скромния му външен вид, като правило, се крие тайна маска, пише actualno.com.
 
С какви имена са представителите на силния пол, които тичат след жените? Никой от тях не се чувства виновен, че има афери навън:
 
 
Николай

Мъжете с това име са скрити женкарчета. Поглеждайки към тях, малко хора могат да подозират, че са способни да подлудят почти всяка жена. "Николай" са майстори на конспирацията. Те споделят секс и любов, така че съвестта не им пречи да изневеряват на съпругите си.

 

 
Денис

Покровителят на забавлението, невъздържаните пиршества и реките от вино - Денис, не знае граници. Затова лесно се разхожда наляво, дори ако наистина обича своята любима. За него е лесно да съблазни дама. Той е очарователен, весел и артистичен. При това съвсем не изпитва угризения.

 

Даниел
 
Мъжете с това име започват романи от чувство на вълнение и жажда за нови усещания. За тях новата страст е предизвикателство, за тях самите и света около тях, както и средство за облекчаване на стреса. Любопитното е, че освен, че обича да кръшка Даниел много ревнува жените си.

 

Стефан
 
Стефан е общителен и лесно намира подход към жените. Той не е в състояние да спре в жаждата си за нежния пол, любопитен е какво ще се случи по-нататък. В същото време мъжете с това име са склонни да създават семейство рано, но не знаят как да са верни.

 

Божидар

Този представител на силния пол е добродушен и весел. Той никога няма да откаже да помогне на дама. Услужливостта му, обаче го води го провал. В желанието си да угоди на всички, той прекрачва границите. Обичайно е Божидар да започва роман не само навън, но и в екип.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?