Следвайте ни

Мъжете с тези 3 красиви имена винаги имат много пари

viber icon

Много сред жените имат мечта да открият мъж, който да направи живота им приказка, пише fakti.bg. Те считат, че зад всеки един успешен мъж трябва да има по една нормална, хубава и много мотивираща го жена. Замисляли ли сте се колко много обаче прави името на човека за него и съдбата му? Името е отражение на живота.

Александър

Хората с това име са родени за лидери. Те никога не пропускат възможност и знаят стойността си. Тези хора са чудесни оратори, трудолюбиви, усърдни и целенасочени са. Те са много уважавани в обществото и много държат на имиджа си.

Владимир

Мъжете с това име могат да слушат съветите ви, но все пак ще направят всичко по своя начин и в повечето пъти, той ще се окаже правилен. Дори и да изпаднат в неудобна ситуация, те бързо се измъкват от нея. Общителни и дипломатични са. Разчитат на собствените си сили. Много са хитри и интелигентни. 

Николай

Тези мъже са много спокойни и уравновесени. Могат да понесат много и да не се откажат от крайната цел. Чудесни лидери и ръководни фигури в професионален план. Радват се на интерес от страна на жените, но са готови да посветят живота си само на една. Семейството за тях е изключително важно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Гост

Гост

01.08.2020 | 15:51

Поредната лъжа и измама. Познавам и Валдимировци и Николаевци нищо вярно с написаното тук.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?