1939
Следвайте ни

Мъжете разкриха какво ги отблъсква на първа среща

viber icon

Казват, че първото впечатление е най-важно. Особено при среща с нов мъж, когото харесваме, това правило важи с пълна сила. Допитахме се до представители на силния пол, за да разберем какви са били причините да не поканят една дама на втора среща. Ето какви отговори преобладаваха.

Надменно поведение

Мъжете харесват силни жени, които знаят как да отстояват себе си. Но преминете ли границата, започвайки да се държите надменно и грубо, със сигурност ще го отблъснете. Нека си представим, че ролите са разменени - прекалено властното и надменно поведение отблъсква и нас, дори ни плаши. Е, сега вярвате ли ни?

Неподдържан външен вид

Външността е само обвивка, а истинската красота се крие вътре в нас. Представете си обаче как би се почувствал един мъж, ако се появите пред него с небрежно, развлечено облекло и мазна коса. Не забравяйте, че визията ви е отражение на отношението ви към този мъж и ако искате да го впечатлите, постарайте се да изглеждате добре. В противен случай той би се поколебал дали да излезе отново с вас.

Несъответствие между очаквания и реалност

Всеки, който поне веднъж е прибягвал към онлайн запознанства знае, че на снимките в мрежата не може да се има доверие. Понякога ние дамите се поувличаме с програмите за обработка и изменяме външния си вид до степен, в която ставаме неразпознаваеми. Не забравяйте, че колкото и напудрени снимки да му изпратите, той все някога ще ви види на живо и ще се почувства излъган. И колкото и прекрасен човек да сте, шансовете да се видите отново драстично ще намалеят. Същото важи и за употребата на прекалено много грим. Да, понякога мъжете не са наясно с това, че в реалността клепачите ни не са златни и миглите ни не са безкрайно дълги, пише  jenite.bg .

Липса на чувство за хумор

Мъжете обичат да ни разсмиват и вярват, че чрез веселие и закачки по-лесно стигат до сърцата ни. Признаваме, че понякога шегите им не са наистина толкова забавни, но ние се смеем, за да не го накараме да се почувства зле. В повечето случаи мъжете очакват същото и от нас. Прекалената сериозност ги отблъсква, а и малцина са тези, които биха предпочели скучен човек до себе си.

Когато говорим твърде много за себе си

Първата среща е моментът, в който се опознаваме и разказваме различни подробности от живота си. Но някои бърборани понякога забравят, че трябва да спрат да говорят и да изслушат мъжа, който е седнал срещу тях. В такива моменти той би заключил, че вие съвсем не се интересувате от него и сте излязла само да си поприказвате. Сигурни сме, че дори и да не се засегне, то отегчаването му е в кърпа вързано. В този случай мислите ли, че той би ви се обадил отново?

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?