Следвайте ни

Мъжете от тези зодии са убийствено скучни

viber icon

Не всеки е забавен. Нека признаем, че има хора, с които времето минава неусетно бързо, но има и такива, които са толкова скучни, че времето сякаш е спряло.

 Да бъдеш скучен в очите на околните не е никак приятно усещане. А още по-кошмарно е ако става въпрос за скучен мъж.

Е, астролозите обаче са категорични, че сред всички представители на Зодиака има три зодии, чиито представители от мъжки пол спокойно може да се нарекат „безумно скучни“.

Ето кои са трите най-скучни мъже в Зодиака:

 

Телец


Те ценят много традицията и последователността. Те живеят по график и не понасят промяната. Телецът е сериозен, практичен и лоялен. Но до такъв мъж може да бъде само онова момиче, което не обича приключенията. Телецът не може да бъде подтикнат към риск и да бъде убеден да се включи в спонтанно приключение, той по-скоро би останал у дома.

Дева

Мъжете Дева са строги и сериозни хора, които имат безумно високи изисквания към всичко и всеки. Следователно, той няма да позволи на приятелката си да наруши правилата или да прекрачи границата на позволеното. Мъжете Дева не нарушават правилата и не понасят мръсотия. Той определено ще ви се скара за трохата на масата.

Козирог


Такъв мъж живее според графика, който сам си е определил – яде само обичайната храна и отива в познати заведения, като винаги поръчва същото. В партньора си той търси последователност и сериозно отношение към съвместния им живот. Той не разбира глупави шеги и закачки и понякога изглежда твърде придирчив, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?