Следвайте ни

Мъжете от четири зодии са най-добрите бащи

viber icon
На някои мъже им идва сякаш отвътре да бъдат добри бащи, да говорят на един език с децата си и да ги възпитават търпеливо и правилно. Според астролозите се оказва, че върху това, както върху всичко, имат влияние и звездите, пише actualno.com.

Вижте според зодиака, кои са най-добрите бащи!

 

Телец

Търпение и спокойствие описва телците най-добре, а това са основни и важни качества в отглеждането на деца. Той приема тази задача изключително сериозно и никога няма да изостави детето си и ще е сигурен, че му е осигурено всичко, от което има нужда.

Рак

При тях може би липсва известна твърдост, защото ангелите им са слаби, но най-големият ангел за тях, освен половинката им, ще бъде и детето им. Те са готови да дадат всичко, което малкото поиска и за това добре че се намесват лошите ченгета (мама), преди да е започнал да изпада в глезени крайности.

 
 

Лъв

Лъвовете са креативни, страстни в любовта си и твърди. Перфектната комбинация за отглеждане на дете. То ще порасне с идеята за най-готиния татко от всички, но и за човек, който го възпитава без да оставя лигавщините да минават границите на нормалното.

 

Дева

Тези бащи спокойно могат да заместят и майката в семейството, тъй като са безкрайно грижовни, внимателни и бдящи над отрочетата си. Партньорките им обикновено са много благодарни, тъй като наистина могат да си вземат почивка и да са заместени напълно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?