44

Мъже, с които не бива да правим секс

Поне веднъж в живота на всяка жена се случва да се влюби и да иска прави секс с мъж, с когото това не би трябвало да се случва по куп морално-етични причини.
Кои са мъжете, с които не бива да се любим?

Приятел на съпруга ви
„Жената на моя приятел не е жена за мен. Но ако тя е много красива, тогава той не ми е приятел”. Така твърди известен афоризъм. Какво се случва, ако вие харесате приятеля на съпруга си? Естествено, вие решавате дали да завъртите любовен роман. Колко дълго ще го запазите в тайна, не е ясно. Рано или късно истината за връзката ви ще лъсне и тогава последствията са непредсказуеми – скандал между мъжете или развод в семейството.

Брат на мъжа ви
Ситуацията е сходна с предишната, с тази разлика, че може да се окаже още по-драматична. Ако в първия случай съпругът ви след време може и да прости на приятеля си, то ако му изневерите със собствения му брат, развръзката едва ли ще е с хепи енд. Освен вас тримата в конфликта ще се забъркат свекърът и свекървата и другите роднини. Така че си помислете, преди да се гушнете с девера си.

Мъж на приятелката ви
Още една сцена от сапунка. Тя е вашата най-добра приятелка, а съпругът й, на когото вие в началото не сте обръщали внимание, изведнъж се оказва идеалният мъж. При това пълна противоположност на половинката ви – внимателен, грижовен и дори повече печелещ. По-стряскащото е, че изпитвате към него не просто страст, която може да се удовлетвори с еднократен секс, а чувства. И то такива, каквито не помните да е имало между вас и съпруга ви. Струва ли си да започвате флирт с мъжа на приятелката ви? Преди да си отговорите, си помислете какво може да се случи. Ако се влюбите, ще разрушите ли две семейства? И ако всичко приключи с обикновена интрижка, заслужава ли си да си разваляте отношенията заради нея.

Началник или колега
Първата преграда е корпоративната етика, която забранява интимните взаимоотношения между сътрудниците в офиса. Сексът с колега пречи на работата и това е причината много компании да забраняват интимните връзкина работното място.Иначе романът между началника и секретарката му е класика. Има доста истории за служебен роман, завършили щастливо с брак, цветя и рози… Въпреки това, не смесвайте сексът с работата, пише Struma.bg. Ако ще сте заедно с партньора си седем дни в седмицата, то рано или късно всичко ще ви писне.

Вашият лекар
Не е важно дали е гинеколог или специалист по вътрешни болести, зъболекар или гинеколог, не се изкушавайте да интимничите с него. Не смесвайте професионалните взаимоотношения с личните. Съгласете се, че ако всеки преглед завършва със секс, едва ли грижата за здравето ви ще е водеща. Докторът ви може така да се прехласне по вас, че да не забележи някакъв сериозен проблем, докато мисли за удовлетворяване на желанията си.

Учител на детето ви или директор в училището
Вашият син се е държал грубо с учителка, има слаб успех и куп неизвинени отсъствия. Може да го изключат. Когато се срещате с директора на училището, той се оказва очарователен мъж и вие не оставате безразлична. Дали да не решите всички проблеми на детето си с един ход. Банален сюжет, на банален порнофилм. Но еротичните филми са далече от реалността, защото подобна ситуация е много рядка. Защо сексът с директора е нежелан? Защото последствията са съмнителни и може да се наложи да сменяте училището на детето си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Всичките

Всичките

03.04.2023 | 08:42

варианти са примамливи. Затова се случват често и разводите са много. Но пък е възбуждащо да "минаваш границата".

Отговори
1 3
Тази бе,

Тази бе,

02.04.2023 | 17:21

Дето си забрави назад живота и произхода, или се прави, че ги забрави....!

Отговори
0 0
Ааа, разбрах

Ааа, разбрах

02.04.2023 | 17:19

На брат ми, чичо ми, може и съседа.... ама дано не е като пинокио....!

Отговори
1 0
Общинска охрана

Общинска охрана

02.04.2023 | 09:13

Там една дебела счетоводителка се клеца с женени колеги.

Отговори
4 0
Общинар

Общинар

02.04.2023 | 13:52

Я кажи с кой да и дръпна ушите.

Отговори
5 0
Дебелата счетоводителка

Дебелата счетоводителка

02.04.2023 | 22:45

Каквото и да и дръпнеш все гащите й падат.

Отговори
3 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?