3906

Мъже, плачете! Красивата Надя от „Ол Инклузив“ показа с кого се гушка СНИМКИ

Красивата Надя от „Ол Инклузив“ показа с кого се гушка...


Мъже, плачете! Най-апетитната млада актриса е сериозно обвързана. Става дума за звездата от „Ол Инклузив“ Йоанна Начева, която зрителите от малкия екран познават като Надя.

 

 

Екранната щерка на Ненчо Балабанов от хитовата комедия няма драма в реалния живот за разлика от екрана. В сериал Надя постоянно преминава през най-различни перипетии и не й върви с мъжете. Но това е коренно различно, що се касае до истинския живот.

Мъжът, пленил сърцето на сексапилната актриса, се казва Димитър. За разлика от Йоанна човекът до нея не е от арт средите, а се занимава с коренно различно нещо. Изрусен е и има пиърсинг по ушите, пише "България Днес".

 

Актрисата е заедно с партньора си вече няколко години. Двойката живее под един покрив. Самата звезда от „Ол Инклузив“ най-сетне се престраши да покаже човека до нея. Младата актриса, която е на 24 години, не обича да се шуми и говори за личния й живот.

Двойката обожава да пътува. За последно звездата от комедийния сериал и любимият й посещават един от най-романтичните градове - Рим. През лятото пък прекарват няколко седмици на море, но извън България.

Йоанна е възпитаничка на -I езикова гимназия - 31-о СУЧЕМ „Иван Вазов“. След това изучава „Кино и телевизия“ в Нов български университет. Занимава  се с професионално изучаване и практикуване на йога.
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
tyytu

tyytu

10.11.2023 | 22:48

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами-=------ https://min.lc/diabexin

Отговори
0 0
Красива или крива

Красива или крива

10.11.2023 | 21:50

Тая в по-скоро крива. Вижте и врата по снимките.

Отговори
3 0
Гушка

Гушка

10.11.2023 | 21:13

А може и да го лапа , питона до торбите.

Отговори
2 0
Гушка

Гушка

10.11.2023 | 21:13

Питон с едно око и две торби.

Отговори
1 0
бай Мильо от Пловдивската главна

бай Мильо от Пловдивската главна

10.11.2023 | 18:02

Много е изкуствена и превзета. Не ми прави густо.

Отговори
6 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?