1553
Следвайте ни

Мъже налитат на Деян Донков пред погледа на Радина

viber icon

Интересно признание направи Деян Донков. Актьорът разкри: "Получавал съм неприлични предложения от мъже! На този етап ги отказвам."

С усмивка на лице звездата на Народния разказва в ютуб предаването "Сами в бара", че освен атака и намеци от нежния пол често е обект на фантазия и сред мъжете. Динката шеговито признава, че ги отбива, като не уточнява кога, как и къде се случват подобен тип предложения към него.

Едно е ясно - Деян Донков от години е обект на сексуалните фантазии на голяма част от българките. Макар да е сериозно обвързан с актрисата Радина Кърджилова, която го дари с двама синове, Динката продължава да е атакуван от луди по него фенки, писа "България Днес".

Радина от своя страна проявява толерантност и осъзнава, че това са рисковете на известността. Самата тя разказва неотдавна, че също често получава предложения от мъже чрез социалните мрежи.

"Когато Донков остарее още малко и искаш да го смениш, те взимам", пише й омаян от нейния чар почитател, докато Кърджилова културно пренебрегва подобни неподходящи закачки. Двамата са повече от щастливи да са заедно и нямат никакво намерение да търсят друг човек за партньор, категорични са всички, които познават звездната двойка.

Коментари (4)

Абе,

Абе,

15.01.2022 | 07:48

Прилича ми на комбайнер и без пари да ми го дават, този селски чичага, не го ща.

Отговори
2 1
Дедо

Дедо

15.01.2022 | 07:44

Този като го видя и бягам . Къде видяха красота , че нещо не виждам .

Отговори
2 1
Да бе, да

Да бе, да

15.01.2022 | 00:24

Той пък един хубавец...хайде стига глупости.

Отговори
3 1
Хубавец

Хубавец

15.01.2022 | 07:59

не е, но е МЪЖ.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?