Следвайте ни

Мъже: Жените трябва да знаят това за секса

viber icon

Ето няколко неща, които трябва да знаят жените за секса, според мъжете:

Наслада от секса

Мъжете изпитват наслада от по-грубия и необуздан секс, докато романтиката и обикновените пози остават на заден план. Те държат всичко да е под контрола им. Много жени искат да доминират по време на акта, но не знаят, че това е грешка, защото ще изпитат по-голямо удоволствие, ако се оставят в ръцете на половинката. Ето защо е хубаво от време на време да се оставят на животинския порив на мъжа.

Не само пенисът е ерогенна зона

Понякога мъжете искат жените да стимулират и други ерогенни зони освен пениса. Те обожават оралната любов, но много пъти либидото им се повишава значително, ако ги погалят или целунат по шията, гърдите и други части на тялото. Не всички жени знаят, че нежното стискане кожата на тестисите също е много приятно за представителите на силния пол. Също така, някои обичат гъделичкането по зоната между ануса и скротума.

Повече похвали и искреност

Мъжете може и да не обичат да им говорите колко са добри в леглото по време на секс, но преди и след това предпочитат да ги похвалите или кажете искрено как са се справили. Това ги стимулира за нови изживявания. Дори и да изглеждат доста самовлюбени, те също като жените се притесняват дали не са напълнели, харесват ли косата им или големината на пениса.

Фантазиране

Мъжете фантазират много повече в сравнение с жените. Въпреки това, дамите като че ли споделят какво има във въображението им, докато половинките им се притесняват.

Според много социолози, мъжете искат жените да разгадават техните фантазии и да ги приемат. Те си падат по ролевите игри, но за да не ги сметнат за прекалено ексцентрични, не си го признават.

Мръсни приказки

Както стана ясно, мъжете не харесват толкова да ги хвалите колко добре се справят, а да чуват мръсни приказки по време на секс. Около 90% от тях не признават, че обожават жените да ги напътстват с най-различни думи и изрази, които повишават либидото им. тялото.бг
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?