Следвайте ни

Мъжът на Ева Веселинова - възрастен грък или българин в разцвета на силите си

viber icon

"Истината е, че приятелят ми е млад, красив българин, който ме обича и не се интересува от грозните писания. Това заяви бившата панелистка на Гала Ева Веселинова в интервю за списание "9 месеца" по повод слуховете, че мъжът до нея е възрастен грък.

"Той е прекрасен мъж - работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат", разказа Веселинова.

Пред изданието тя призна, че преди да пристъпят към бебето, с партньора си са си дали две години само за тях - за пътувания, за любов и свобода. "И В един момент се почувствахме готови. Чувала съм да казват, че човек никога не е готов за това. Но не е така. Идва един момент, когато срещаш някого и си казваш: "Той ще бъде баща на децата ми!".

Бившата водеща при Гала разбира, че ще става майка за първи път в любимата си Гърция, където живеят членовете на нейното семейство. Една сутрин обаче решава да си направи тест и вижда бледа втора чертичка. На следващата сутрин прави нов - отново положителен. Решава да съобщи новината на бъдещият татко по романтичен начин - на вечеря в ресторант, когато той отива до тоалетна, тя слага тестовете в кутия за бижута на масата.

Мъжът първо се изпотил, после се разтреперил, а накрая я целунал. Най-голямата изненада обаче идва, когато тя отива на преглед и лекарят вижда не една, а две точици. "Ембрионът е добре, вторият също, но нека изчакаме до края на третия месец, за да видим какво ще стане". Не съм сигурна, че в първия момент разбрах какво ми казва. Когато осъзнах, че в мен има две точици, започнах да плача неутешимо - от шока предполагам. В началото новината се приема трудно. Изникват хиляди въпроси и съмнения. Даваш си сметка, че това е истинска благословия, но и се страхуваш", обяснява Веселинова.

 

Коментари (1)

Godji

Godji

12.04.2021 | 11:31

Slivenska parantiq. Momiche na povikvane predi Gospodarite. Djudi Halvata I praskashe gaza ot ebanie

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?