3906

Мъжът на Ася Капчикова я натири в родния Девин без пукнат лев, остана сама с три деца на ръце

Мъжът на Ася Капчикова я натири в родния Девин без пукнат лев. Блондинката остана сама с три деца на ръце...

 

Ася Капчикова е останала без пукната пара, изгонена от бащата на трите си деца, който я издържаше в последните години. Това се говори в светските среди в София. Бившата Мис Плеймейт се била прибрала при майка си в родния Девин и там се чудела как да свърже двата края. Децата били останали при баща си в София. 

Еротичната моделка, която в последните години се опитва да играе ролята на порядъчна жена и многодетна майка, години наред упорито криеше с кого споделя живота си. Плеймейтката роди от мистериозния си мъж цели три деца за година и половина – двама близнаци в средата на 2020-а и още един син в края на 2021-а. И трите си деца Ася кръсти със странни имена, започващи с буквата И – Ивиан, Ианик и Ириан. Твърди се, че името на бащата било Ивайло. Явно децата са кръстени на него. Бил бизнесмен – ресторантьор, който отдавна бил прехвърлил петдесетака, но се поддържал и изглеждал запазен.

Блондинката живеела с него като принцеса, само че нравът му бил доста избухлив и от време на време изливал гнева си върху нея, твърдят софийските клюкари. Мистериозният ресторантьор много държал жена му да не се хвали с него, да пази прилично поведение и да не показва децата им в социалните мрежи. Именно затова Ася никога не е публикувала в профилите си снимки на лицата им – винаги ги крие в емотикони. Твърди се още, че ресторантьорът имал и голяма дъщеря от предишна своя връзка. Тези подробности за него излизат в медия за първи път.

Не е ясно с какво бившата еротична моделка е предизвикала гнева на своя благодетел, но вече от седмици тя живеела при майка си в родния Девин. Мъжът й я бил изгонил от дома си само с дрехите на гърба й. Не й позволил да вземе децата със себе си. Те останали при баща си, който обаче нямал много време за тях и ги бил поверил на грижите за професионални детегледачки. Самата Ася преди време се беше хвалила, че разчита на други жени в грижите за момчетата. По този начин имала достатъчно време за самата себе си – да ходи на фитнес, да се разкрасява и да се радва на живота с парите на мъжа си. Не е странно, че успяваше да влезе във форма за отрицателно време след ражданията.

Този гръм в рая се очакваше отдавна. Още миналата година на рождения си ден през пролетта плеймейтката показа разкрепостени свои записи в социалните мрежи.

 

Това стана след доста дълъг период, в който се опитваше да пази поведение, пише hotarena.net. Нищо чудно въпросните записи да не са били единственото прегрешение на многодетната майка и мъжът й да се е вбесил, ако е прекалила.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тоя се

Тоя се

06.11.2023 | 07:45

Е хванал с безмозъчна само колкото да има наследници.Или късно е разбрал ,че тая не става за нищо. То такива не стават за нищо само за украса да седи и да се блещи , без да говори . То няма нужда да говорят и без това ръсят само глупости.

Отговори
6 0
yuiyui

yuiyui

05.11.2023 | 14:33

Най-продaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! **Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук!!!:------ https://lmy.de/keto

Отговори
0 3
Радул Мисирков от Опасен чар

Радул Мисирков от Опасен чар

05.11.2023 | 13:45

Както обичаше да казва, моя приятел Франк Лойд Райд, свърши ли парата свършва и любовта. След нея остава само пепелта. Колко романтично, нали! В този измамен свят, където всичко се купува и продава няма ли пара , няма и любов. Бившата Крисковица, обаче си знае цената. Ще си намери друг балък.

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?