49

Мъжът ѝ е рядък щастливец: Аксения разби всички с това признание във "Фермата"

Аксения може и да изглежда много бойна мацка, но изуми съфермерите с излияние за мъжа си, с което показа и нежната страна на душата си

Домакинята се обясни в любов на мъжа си, от когото има две деца. Двамата се запознали, когато тя била студентка първи курс. През лятото отишла в Поморие, за да работи като сервитьорка, срещнала бъдещия си мъж в черноморския град и между двамата избухнали чувства, които не затихват и днес.

"Емо е най-близкият ми човек. Той е мой приятел, съпруг, баща на децата ми и моят дразнител в живота. Във външния свят хем си омръзваме, хем не спираме да се търсим. С него постоянно сме в някакви пререкания, но едновременно с това силно се обичаме.

С участието ми във "Фермата" исках да покажа на Емо, че мога да оцелея сама и да съм силна, а не мрънкаща и постоянно нуждаеща се от силно мъжко присъствие и подкрепа. След толкова дълга раздяла обаче, искам повече от всичко да го видя, сега имам най-силна нужда от него", разкри душата си Аксения.

Според домакинята от Поморие, мъжът й би бил перфектният кандидат за "Фермата" и би спечелил риалитито, ако участваше в него.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Зрител

Зрител

26.11.2022 | 01:33

Красива или не, това е без значение. Във фермата има работа, която не търпи отлагане. А на нея не и се работи. От мързела и страдаха животните-кравата получи мастит, всички гладуваха заради нея, избраха я за най-безполезна и за капак, чорапа и се оказа в яслата на кравите. Пълна безотговорност. Единственото нещо което прави с желание е да се съблича по бански. Това е тя.

Отговори
6 1
Тая е

Тая е

25.11.2022 | 09:17

много грозна, бе, чак плаши. Ужас.

Отговори
6 3
Фантомас

Фантомас

25.11.2022 | 17:41

Има една българска поговорка като не можеш да стигнеш гроздето казваш че е кисело със сигурност ти имаш грозна жена и знай че само тези хора които имат грозни жени те пишат такива глупости както ти Аксения е хубава жена с хубава фигура всичко си е на мястото

Отговори
4 3
Сър Стенли Ройс

Сър Стенли Ройс

25.11.2022 | 21:58

Айде сега да спреш да лъжеш, а? Това мнение го пише или тя или мъжът ѝ или някой техен приятел. Грозна е безспорно!

Отговори
3 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?