Следвайте ни

Мъж, та дрънка! Жената на Зуека удари шестица от тотото

viber icon

Жената на Васил Василев-Зуека, както по всичко личи, е спечелила с него шестица от тотото. Благоверната на актьора пърпори из софийските улици с нов „Мини Купър”. Миниатюрното возило на режисьорката Анна Вичева било подарък от комика за Коледа, пише „Уикенд”.

Майката на 6-годишния му син Стефан видяла компактния автомобил паркиран пред входа на блока, в който живеят. Зуека мушнал ключовете от купъра в дамската й чанта и щом излязла пред блока й телефонирал. Досущ като в някой романтичен филм актьорът я попитал вижда ли колата пред входа. След като получил утвърдителен отговор, Зуека й казал, че това е коледния му подарък. С подобен из столицата бръмчи и последната изгора на неговия колега и приятел – Митко Рачков. Именно той препоръчал на Зуека да сюрпризира Анна с нов автомобил, с който ще може да паркира където си поиска.

Освен със скъпи придобивки, водещият на „Маскираният певец” глези половинката си, като й е подсигурил домашни прислужници. Двете жени се грижели за домакинството на семейство Василеви. Едната посещавала дома им три пъти седмично, за да отменя жена му в чистенето. Другата пък ходела всеки ден, за да напазарува и да сготви обяд и вечеря на артистичното семейство. Зуека наел прислугата, не заради капризите на Анна, а защото искал майката на сина им да се грижи само за хлапето и да не се тормози с битовизми. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ама

Ама

18.01.2021 | 12:07

Тя как ще влезе в Мини Купър?? Явно го е взел за себе си.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай