46

Мъж свали над 100 кг с 12 сандвича на ден

Във Великобритания 46-годишен мъж, който е изяждал дневно по 12 сандвича с шунка и бекон, разказа как успял да свали 127 килограма за 15 месеца, съобщава Daily Mirror, цитиран от БГНЕС. Бившият строителен работник Ян Уитмър твърди, че е наддал, след като е загубил работата си при инцидент. Поради стреса той ядял много, като всеки ден консумирал поне 12 сандвича, както и голям пакет чипс и инстантни нудли.

 

 

„Опитах се да го скрия от семейството си – толкова ме беше срам, но не можех да спра. Страдах от депресия и тревожност и на практика живях на дивана си няколко години. Бях толкова уморен, че нямах сили да играя с децата. Не можех да направя нищо“, спомня си британецът. Този начин на живот се отразява на здравето му и през 2018 г. той бе диагностициран с диабет.

Според мъжа децата го вдъхновили да се промени. Благодарение на тях той се отказал от лошите навици, започнал да следи храненето и да се движи повече и постепенно започнал да отслабва. За 15 месеца Уитмър успял да се отърве от 127 килограма.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?