46

Мъж спаси кучето си от рояк оси, но заряза жената и децата

Потребителка на Reddit разкри, че съпругът й зарязал нея и новородените деца, застрашени от рояк от оси, за да спаси домашното куче, съобщи Daily Mirror.

По думите на жената тя, заедно с градинарката Джина, чистели плевелите в градината на къщата, а съпругът й е подрязал храстите. Случайно обаче той засегнал гнездо на оси, които агресивно се разлетели. Мъжът се втурнал покрай жена си и децата си, грабнал кучето в ръцете си и изчезнал в къщата, заключвайки вратата след себе си.

Джина първа разбрала какво се случва, след което жените, заедно с децата, се втурнали в постройката до къщата и се скрили там. „Нямахме телефони със себе си. Седяхме там доста дълго време и видяхме, че градината е пълна с оси “, сподели авторът на публикацията. Междувременно съпругът й си почивал в къщата с кучето и хапвал сандвич.

Накрая съсед забелязал рояка и извикал специалист, който изчистил градината от насекоми.

„Бях бясна, след като и съпругът ми казва, че това е била само защитна реакция, но това е още по-лошо. Неговата защитна реакция беше да остави жена си и децата си“, възмути съпругата.

Повечето читатели на Reddit осъдиха поведението на мъжа, а някои дори призоваха авторката на публикацията да помисли сериозно за брака си. Един от тях написа: „Може би той не може да бъде виновен, че инстинктивно се е затичал в къщата. Това, за което можете да го обвинявате, е, че той бе останал вътре и не направи нищо”. А друг добави: „Не знам точно цялата ситуация, но съм изненадан, че той не си сложи дълго яке и панталон и не се е опитал да изтича до бараката с телефон, за да се увери, че всичко е наред и да се обадете на спасителната служба”.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?