44

Мъж подари ДНК тест на жена си

Мъж подари на съпругата си ДНК тест и разкри страшна семейна тайна. Историята си той реши да сподели с потребителите на социалната мрежа Reddit.

Мъжът разказва, че двамата с жена си са израснали в малък град, където са живели няколко поколения от семействата им.

"Миналата година ѝ подарих комплект за ДНК тест, защото искаше да научи повече за европейските си корени. След това и сестра ѝ реши да си направи тест", споделя той.

Резултатите били повече от шокиращи. Според изследването, майка му и леля му били биологични роднини на жена му и сестра ѝ, пише Жената Блиц.

Узнавайки истината, жена му се обърнала към майка си за обяснение. "Тя се разплака и каза, че като дете някой ѝ е казал, че биологичният ѝ баща всъщност е бащата на моята майка", добавя той.

Героят на историята се принудил да позвъни на майка си, за да я попита дали е запозната със слуховете, че баща ѝ може да има извънбрачни деца.

"За момент тя замълча, а след това призна, че знае това и го смята за истина, защото баща ѝ бил известен развратник", предава думите ѝ авторът.

Така се оказало, че се е оженил за братовчедка си. Той обаче пояснява, че със съпругата си нямат и не планират деца, тъй като всеки от тях вече има по три деца от предишния си брак, пише jenata.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?