46

Мъж под чехъл: Плачков разкри цялата истина за връзката си с Мариана Попова

Мъж под чехъл, абсолютно доброволно, е Веселин Плачков. Шестият български актьор, влязъл в образа на Левски, усмиреният хулиган, бунтар и скандален секссимвол - мъжът до Мариана Попова разкри тайните си пред NOVA.

„Весо е мъж под чехъл. Бравос, удариха джакпота с този анализ. Аз наистина съм мъж под чехъл. Аз без жена си не желая да излизам, не желая да живея, не желая да почивам. Както се оказа - и тя без мен. На много места ни казват „вие, кламерите”. Винаги сме заедно”, сподели за връзката си с Мариана. „Виновни сме, че много се обичаме и сме си двамата”, добави той.

„Хората не знаят за страховете ми. А те са толкова силни, че са ми основна движеща сила от сутрин до вечер. Страхът от забравата, че си жив и имаш някакви мисли и чувства. Забравата от това какво сме си обещали. Друго основно, от което ме е страх - е смъртта”, сподели той.

Плачков отговори и на въпроса кои митове, етикети и категории не са верни за него: „Много съм се смял, че съм наркоман. Нещо, което е много далеч от мен. Няколко неща не съм правил през живота си - това са наркотиците, платената любов и хазарта”.

В днешните времена актьорът разказа, че му става все по-трудно да комуникира с хората. „Много ми е трудно да излизам от вкъщи. Не искам. Притеснява ме безсмислието, безцелното съществуване. Цялото това негативно отношение. Буквално ме втрещява всичко, което се случва. Всичко, което притежаваме, без дух и духовност - няма никаква стойност”, смята той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Иво

Иво

03.07.2022 | 11:22

Този да научи жена си да си затваря лайняната си уста,която само плюе по България и народа си и няма хората да я обиждат .Бъдете здрави, и гледайте себе си.

Отговори
0 0
Ястребин  Гурелов

Ястребин Гурелов

28.06.2022 | 23:21

Пардон Кокомания..... И Пияномания

Отговори
2 2
Ястребин  Гурелов

Ястребин Гурелов

28.06.2022 | 23:20

Компания и Алкохомания

Отговори
0 2
Соньо Колтуклиев

Соньо Колтуклиев

28.06.2022 | 22:46

Спрете да тормозите хората сьс себе си....Вашите скандали и пиянски свади са си ваша работа ,орьфляци!!!! Интелектуална чалга

Отговори
3 1
Тя е

Тя е

28.06.2022 | 00:42

циганка, той пък психопат. Добре е...

Отговори
3 5
Соньо Колтуклиев

Соньо Колтуклиев

28.06.2022 | 22:37

Не!!!! Тя е Мравояд , а той татуиран пияница

Отговори
2 3
Мод

Мод

28.06.2022 | 00:06

Тея са кат пиленцата от монако.

Отговори
7 5

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?