71

Мъж от класа! Новият Ерген отсече: Никакви жени като Бонбонова и Виктория

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов.

Той има претенциите, че е много по-интелигентен и начетен от бившия спортист и затова ще иска да му вкарат в шоуто такива жени, които да му подхождат.

Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж от класа и нямал намерение да търпи простовати, повърхностни и елементарни жени, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

 

33-годишният Ерген №2 бил възмутен от повечето от участничките в сезон 1 и недоумявал защо Виктор ги е търпял толкова време, вместо да ги постави на място. Той например презирал поведението на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, която си сваля гащите пред всеки.

Бил възмутен и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща култура, а мечтае за „Ролекс“. Евгени вече бил поставил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението само жени, с които може да разговаря за нещо повече от новия брой на „Вог“.

Новият Ерген държал много не само на външната красота, но и на това, което жената има в главата си. Това е и една от причините все още да е без съпруга и да няма деца. Всички жени досега му се виждали недостойни за него, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
иъл

иъл

25.08.2022 | 02:05

Тоя па за къв се взе. Още от сега ми е противен с тва надменно държание. А и тва, че на външен вид не става просто няма смисъл да се коментира...

Отговори
0 0
Буца

Буца

17.08.2022 | 12:40

Ако е мъж от класа няма ще да участва в това шоу. Мъжете от класа не се излагат ,според мен този търси известност . Ако иска жена от класа д я търси другаде не в пошло шоу . Жените с клас ходят на ,театър ,опера ,изложби. Този искам да им посвири класика давидиме как ще реагират момите който са избрали . Ще има да мигат като плъхове в трици и ще се чудят каква е тази музика .

Отговори
2 0
Той

Той

17.08.2022 | 08:32

си е ге.й. Мъжете по правило бягат от умни и красиви жени. Страх ги е.

Отговори
3 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

17.08.2022 | 08:16

Тогава защо ще участва в това шоу. Ако иска жени с интелект да ги търси по изложби , библиотеки, е операта и на други такива места . В това шоу търсят елементарни хубавици , който не знаят как се държи книга . Такива кифли който търсят чичко паричко с многото коли и къщи да ги глези.

Отговори
3 0
ами

ами

25.08.2022 | 02:03

Просто защото той е същия като тях, но егото му е твърде голямо, за да си признае...

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?