2374
Следвайте ни

Магична есен е, разберете какво ви очаква през октомври

viber icon

Интуицията и гадаенето по картинки ще ви помогнат да разберете какви събития ще се случат през октомври, да вдигнете завесата на тайните и да погледнете в бъдещето. Вътрешният ви глас ще ви помогне да изберете снимката, която ще опише събитията през следващия месец, пише edna.bg.

Всеки човек може да развие интуицията си, за да се справя лесно с проблемите и да привлича положителни събития в живота си. Експертите препоръчват ежедневни упражнения, за да чуете по-добре вътрешния си глас. Гаданието е отлична тренировка, която ще ви помогне не само да развиете дарбата си, но и да разберете какво ще се случи през следващия месец.

1. През октомври много неща ще изглеждат сякаш безкрайни, поради което е толкова важно да се отдадете на хоби, което да ви помогне да останете в добро настроение. Отвличането на вниманието от досадната и монотонна работа е необходимо, за да се даде почивка на мозъка и да се намерят нови решения.

2. Октомври ще премине на положителна вълна, ако не се спирате на негативното и търсите положителни моменти във всичко. Вторият месец на есента е идеален за рестартиране на съзнанието, което е много благоприятно за енергията ви. Този месец късметът ще бъде на страната на хората, които излъчват жизненост и не се разстройват за дреболии.

3. Вторият месец на есента ще бъде невероятен, ако се поглезите дори за малките постижения. Този месец ще бъде по-лесно да привлечете финансово благополучие и ако не се страхувате от това да бъдете инициативни, то ще получавате изкусителни оферти редовно. Остава само да изберете тези, които ви подхождат най-много и да действате по-смело.

4. Есента е чудесно време да опознаете себе си по-задълбочено и да намерите отговори на вълнуващи въпроси. През октомври е важно да сте в хармония със себе си и духовните практики са идеални за това. Занятията могат да се провеждат сред природата, ако времето позволява. Положителното отношение и способността да чуете вътрешния си глас ще ви помогнат да започнете нов щастлив етап от живота си.

5. През октомври много хора се чувстват уморени и бързо губят енергия. За да предотвратите това, е важно да намерите нещо, което да ви хареса: грънчарство, рисуване и други ръчни занаяти не само ще озарят вашето свободно време, но и ще ви заредят с бодрост. Освен това творчеството може да бъде допълнителен източник на доход.

6. Октомври е времето, когато съдбата изпраща щастливи знаци и всеки може да ги види. Достатъчно е просто да се съсредоточите и да обмислите съветите, които ще ви доведат до успех и няма да ви карат да се съмнявате в себе си. Самата природа пламва в пъстри цветове, сякаш призовава да не се колебаете и да отворите врати към щастливи промени.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?