Следвайте ни

Маги Халваджиян взриви мрежата с това признание

viber icon

Мнението на Маги Халваджиян по актуални теми от деня винаги предизвиква бурни вълнения в социалната мрежа, защото продуцентът е режещо директен.

В скорошни постове във виртуалното пространство Маги се отдаде на размисли и страсти, и това, което написа, логично бе последвано от много коментари, голяма част от които положителни. Темата е пандемията и мерките, които се взимат у нас за нея.

"За първи път, ама наистина за първи не сме на последно място в някоя класация, а сме в челните места в превенцията! Гледам паниката в Испания, Англия, Франция... закъсняха! И да, това заслужава адмирации!

Дори не си даваме сметка, до къде можем да стигнем! Знам, че сме родени критици! Знам, че ако нямаше мерки щяхме да критикуваме! Знам , че и при взети мерки пак ще критикуваме! Ще критикуваме, че мерките са скапани или ще критикуваме, защото мерките са прекалени!

Винаги ще критикуваме! Такива сме си ние! Но този път истината се вижда с просто око! Трябва да си ужасно предубеден, за да го отречеш!! Със здравната превенция правителството се справя адекватно! Това е мнението ми на база на ситуацията, която наблюдавам по света! Никое правителство не е подготвено за подобна ситуация и направо съм учуден и приятно изненадан от ситуацията в България!

Сега обаче чакаме и адекватни икономически мерки! Трябва конкретика! Прекалено общо се говори в момента, а трябват спешни решения, защото вече доста хора и бизнеси не работят! Смятам, че трябва да се направи и национален икономически щаб , който денонощно да работи по тези въпроси! Кризата ще свърши! Пандемията ще приключи!

Правилните икономически мерки сега, ще спасят бизнеса и икономиката после! Като казвам сега, искам да кажа веднага! И за това няма време! Спешно е! Национален щаб от икономисти! Пазете се! Бъдете добри и стойте вкъщи!", пише Маги, който със сигурност ще измисли креативен план, за да не претърпи бизнес загуби, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Иванова

28.03.2020 | 11:00

Абсолютно правилно. Това което направи Борисов и правителството - браво. Точно така трябва да бъде. Да пази Бог, не ми се мисли какво щеше да бъде ако комунисти бяха на власт. Браво на правителството.

Отговори
10 8

Блябля

27.03.2020 | 23:19

Казал Кумчо Вълчо и запрашил към екзотичните места в гората.

Отговори
5 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?