4232

Магдалена заби звучен шамар на Алек: Проблемът не е в мен... СНИМКА

Маги публикува искрено признание в социалните мрежи

Маги и Надежда бяха „изоставени пред олтара“ и унизени пред очите на цяла България. Тъй желаният от тях Алек нямаше смелостта да се появи и да им каже очи в очи, че не избира нито една, просто бе записал видео обръщение към тях.

Маги публикува искрено признание и отново доказа колко нежна и чувствителна е:

„Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно!
Когато бях по-малка събирах картинки от дъвки, които се казваха Love is… Всяка опаковка криеше сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пишеше “Love is…”, а надолу продължаваше с много кратко обяснение какво е любовта. Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи.

Голямата любов, която според този комикс беше “Да споделяте пица пред телевизора”, “Да те събужда със закуска в леглото”, “Да те целуне, когато най-малко очакваш” и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна!
С времето забравих за картинките, вярата се сви, а любовта все не идваше. Истината е, че от години съм сама, но когато най-добрата ми приятелка ме записа за Ергенът, първата ми реакция беше да не отида на кастинга. Обаче след това си казах - Може би “Любовта е… да направиш първата крачка.”
И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. Всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е краят.

Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно.
Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега - Проблемът не е в мен.
Затварям тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица:
“Love is… worth the wait”
Момичета, не се отказвайте! Аз няма да го направя.
Прегръщам ви!“, цитира fakti.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?