46

Магърдич Халваджиян огласи съдбовна новина за "Капките"

Зрителите ликуват, защото не любимите "Капки", а друго шоу отпада от програмната схема на Нова телевизия

Три хиляди души са се записали на кастинга за новото шоу на Нова телевизия "Звездите в нас", съобщи продуцентът Магърдич Халваджиян в интервю. Кастингите текат утре и вдругиден в НДК, а вратите са отворени са всички желаещи, дори да не са се записали предварително. Кастингът продължава цял ден, а всеки който може да имитира добре, е добре дошъл. През цялото време на предаването, което ще се излъчи през есента, участниците ще бъдат само в един образ, така че "Звездите в нас" няма да повтаря "Като две капки вода", пише Hotnews.bg. В Капките във всеки епизод участниците имитират различен певец, а в Звездите през целия сезон те ще бъдат само в един образ-този, който имитират най-добре според тях.
 
Първоначално всички одобрени на кастинга ще се състезават в отбори. Имитаторите на Орлин Горанов, например, ще бъдат в един отбор, на Стинг-в друг и чак от средата на шоуто ще започне индивидуална надпревара. Отпадането на участниците ще зависи поравно от вота на жури, което още се пази в тайна и от публиката. Халваджиян изрично уточни, че се надява новото предаване да има същия дълъг живот като "Две капки вода" и даде да се разбере, че не Капките, а "Маскираният певец" отпада от програмната схема на Нова телевизия, защото "Звездите в нас" ще гледаме през есента, а не през пролетта, когато се излъчват Капките.

"Шоуто е съвсем ново, то има само един сезон във Великобритания. Спечели го учителка по музика, така че не е задължително на кастингите да дойдат само професионалисти", сподели Халваджиян, който лично ще наблюдава всички желаещи на кастингите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Българин

Българин

16.07.2022 | 02:30

След като преди 2 седмици ни омазаха Пво хайде да се поизммиеме .Президента е от нас. За това ще го направя посред бял ден. Данеби да умре най добрия ми пилот.

Отговори
0 1
Няма

Няма

15.07.2022 | 01:16

ли кой да утрепе този изрод или поне да го изгони от България? Това не е човек.

Отговори
2 3
Соросояди на ефира

Соросояди на ефира

14.07.2022 | 16:50

Хайде няма нужда от още соросояди, пейте си там !

Отговори
3 3
ГРОЗЮ

ГРОЗЮ

14.07.2022 | 16:49

НЕ РЕКЛАМИРАЙТЕ ВСЕВЪЗМОЖНИ КРЕДИТИ , РАБОТНИ МЕСТА ОТВАРЯЙТЕ ! СЪСИПАНА ДЪРЖАВА , ИЗГОНЕНИ МЛАДИ ХОРА , САМО КРЕДИТИ НИ ЛИПСВАТ ! ТОВА ОТ КЪДЕ ГО ИЗМИСЛИХА , ? РАБОТА , РАБОТА ,НЕ КРЕДИТИ ! ЯСНО ЛИ ВИ Е ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ? АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ ИКОНОМИКА , МАРШ ОТ ТАМ ,! ИСКАМЕ РАБОТА В БЪЛГАРИЯ ! НЕ КРЕДИТИ !!!!!!!

Отговори
6 1
Иванов

Иванов

14.07.2022 | 14:10

Аман бе стига с тези певчески риалитита бе Халваджиян не разбра ли че си се изчерпал пусни господарите в ефира това вече си струва.

Отговори
11 9

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?