71

Маестрото проговори защо Слави го няма на турнето на "Ку-ку бенд"

Една от най-дискутираните теми, свързани със Слави Трифонов извън политиката, е защо той липсва на първото турне на „Ку-ку бенд”след 13 години.

„Това не е прецедент за нас. Имали сме много концерти самостоятелно, включително и в чужбина”, каза Евгени Димитров – Маестрото в ефира на Нова тв. С него в студиото бе и друг музикант от "Ку-ку бенд" - Георги Милчев - Годжи.

„Групата е в страхотна кондиция, така както трябва да звучим. Всичко е такова каквото трябва да бъде”, каза Маестрото.

„Няма песни, които да не изпълняваме, защото Слави го няма. Той липсва заради начина, по който общува с публиката”, изтъкна Георги Милчев – Годжи. „Няма как да не липсва човека, който е създал всичко. Това е много специфично”.

На въпрос дали на Трифонов му липсва музиката и турнетата Димитров отвърна: 

"Не би ни казал, че това му липсва, но вярвам, че му липсва".

Първият концерт от турнето вече е бил в Панагюрище. Двамата бяха попитани дали острите политически страсти в момента около ИТН влияят по някакъв начин на настроението на публиката и на изявите им като цяло:

„Не мисля, че политиката влияе на музиката ни. В Панагюрище ни посрещнаха чудесно. Хората имат необходимост от това общуване, да слушат качествена музика и за два часа и половина да си прекарат чудесно и да забравят за проблемите“, каза Димитров.

Двамата разказаха, че се познават от ученици и цял живот са най-добри приятели. Те признаха, че не обръщат внимание на негативните коментари по техен адрес и вече са свикнали с подобни изказвания.

„Ние сме много различни в Ку-Ку бенд. Това обаче ни прави много единни, защото се уважаваме изключително много. Във всеки един момент различни хора излизат на преден план“, заяви Маестрото.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?