71

М. като Мария! Не е за вярване какво направи Нойзи с Игнатова СНИМКА

Изключителна безвкусица прояви съпруга на Мария Игнатова. Той и посвети книга с диалози.
 
Кратко и ясно "На М." написа на първите страници на дебютната си книга Ивайло Нойзи Цветков. Без пояснения е повече от ясно, че адресанта е възлюбената му Мария Игнатова, но очевидно му се е досвидяло да изпише имената й, а още повече е странно, че решава да й посвети четиво с диалози.


 
Книгата включва разговори между личности с безспорни способности да анализират миналото, да интерпретират настоящето и да предлагат идеи за бъдещето, представя я по този начин Нойзи. Те са ситуирани в българския и световен контекст – основно в последните 5 години, но и отвъд тях.

Сред диалозите се открояват като главни действащи лица Георги Господинов, Георги Лозанов, Денис Ризов, Ицо Хазарта, Камен Донев, Теди Москов, Теодор Ушев, Теодора Димова, Явор Гърдев и други, пише hotnews.bg.


Учудващо не е включил диалог и с Мария Игнатова, иронизират читатели. А самата тя все още не се е похвалила с труда на мъжа си и посвещението му.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Кво ни

Кво ни

17.12.2022 | 16:25

Занимавате с тези . !!!!

Отговори
3 1
Нойзи е супер дърво отвсякъде и с нищо не е впечатлителен

Нойзи е супер дърво отвсякъде и с нищо не е впечатлителен

17.12.2022 | 12:06

Освен това е невероятно скучен и сив,сухар като крал Чарлз.Чудя се въобще Мария какво е намерила в него?И нямат и нищо общо като характери и излъчване.Тоя става само за някоя скучна лелка британка или хитлеристка.

Отговори
18 2
Има и плюсове

Има и плюсове

17.12.2022 | 12:24

Много сладко и тихо говори с примляскване и речника му е на непознато за нас ниво.

Отговори
10 6

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?