Следвайте ни

Лютата София Джамджиева пак се кара на зрители ВИДЕО

viber icon

Актрисата и водеща София Джамджиева, известна с  огнения си темперамент – вулкан жена, дето се вика – отново хубавичко нареди зрители на предаването за чалга поздрави.

Актрисата, която получи прозвището "пияната водеща", не спира да се кара на необразовани и вулгарни зрители и слушатели, които прекрачват прага на позволеното. Тези дни София отново си изпусна нервите и се накара жестоко на майка, която позволила на непълнолетния си син да се обади за поздрав.

Тя се ядоса, че в 22 часа дете се обажда за поздрав. Бързо превключи и се скара на майката, че е безотговорна. А в социалните мрежи нападат водещата, че не изразява мнението си по най-адекватния начин и че никой не я кара насила да води такова предаване. Вижте тук как избухна София и какво каза на майката по телефона. 

В думите й обаче има очарование и правота. Факт е, че в 22 часа децата трябва да са по леглата, а не по масите и да слушат мръсна чалга. Още повече, като се има предвид аудиторията на такъв тип поздравителна програма.

Със сигурност на София не й е лесно всяка вечер да се прави на "перде" и да понася безумните прищевки на зрителите, които често стигат до вулгаризми. Подобни невъзпитани изцепки карат актрисата да се принизи и да използва този брутален тон, за да "накаже" нахалните и неморални зрители. Това обаче й спечели много прякори и някои я обвиниха за алкохоличка и наркоманка. 

А истината е, че София не е особено голям почитател на чалга музиката и най-вече на хората с такова лекомислено поведение. Това я изкарва извън релси и въобще не е очаквала, че може да съществува чак толкова прост народ. От телевизията са й обещали ново предаване, където няма да има връзка със зрителите и ще може да си върши работата приятно, без да се налага някой да й вдига кръвното, пише show.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай